İrfan Can Kahveci: ''Sosyal medyada çıkan iddialara gülüyoruz''

25.06.2024 - 19:09 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 19:17

Euro 2024'te Çekya ile karşı karşıya gelecek olan A milli Takımımızda İrfan Can Kahveci, maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

İrfan Can Kahveci: ''Sosyal medyada çıkan iddialara gülüyoruz''

AJANSSPOR HABER

Euro 2024'te Çekya ile karşı karşıya gelecek olan A milli Takımımızda İrfan Can Kahveci, maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Milli Takımda herhangi bir sorun olup olmadığı konusunda konuşan İrfan Can Kahcevi, mutlu olduklarını söyledi. Detaylar...

''İnşallah yarın bizi daha da yükseltirler"

Taraftar desteğine ihtiyaç olduğunu söyleyen Kahvexi,  "Bizim için taraftarlarımızın desteği çok önemli. İlk maçta bunu gayet iyi hissettik. Sanki ikinci maçta taraftarlar daha durgun gibiydi. Biz düştüğümüzde onların yükseltmesi gerekiyor. İnşallah yarın bizi daha da yükseltirler" dedi.

''Kendimi iyi hissediyorum''

Sakatlığı hakkında konuşan Kahveci, "Bireysel çalışmalarımı yaptım. Polonya maçından sonra çok ara vermedim. 90 dakika oynayacak kondisyonda değilim. Belki gruptan çıktıktan sonra o kondisyonu yakalayabilirim. Hocamız 15-20 dakika süre verirse kendimi iyi hissediyorum" dedi.

"Biraz büyütüyoruz''

Takıma güvendiğini söyleyen Kahveci, "Biraz büyütüyoruz. İlk maçımızı kazandık. Olabilir, ikinci maç Portekiz'e yenildik. Her şey bizim elimizde. Önceki turnuvada ilk maçımızı 3-0 kaybetmiştik, moral bozukluğu oldu. Burada ilk maçımızı kazandık. Yarın 1 puan alsak bile gruptan çıkabiliyoruz. Ben takıma güveniyorum" dedi.

''İçeride her şey yolunda''

İöerde yaşanan olaylar sorusuna yanıt veren Kahveci, "Hedefim bu turnuvada da gol atmak. Süre bulursam bunun için kendimi zorlayacağım. Talihsiz bir sakatlık yaşadım. İlk 2 maçta da oynamak isterdim. Gerçekten içeride güzel bir ortam var. Sakatlandığımda hocayla, doktorla toplantı yaptık. Bu takıma güvendiğimi, kalmak istediğimi söyledim. Hoca da sağolsun bana güvendiğini gösterdi ve öyle bir karar aldık. Sosyal medyada çıkanlar bizi güldürüyor. İçeride bir şey yok. İçeride her şey yolunda. Bizi etkilemiyor. Bu olaylar bizi daha da hırslandırıyor" dedi.

''Milli bayrağın altında takımcılık işlerini bırakalım''

Takımcılık işinin bırakılması gerektiğini söyleyen Kahveci, "3 yıldır kanatta oynuyorum, alıştım. Ama orta saha oynamayı da seviyorum. Hocalarım ne karar verirse onu yaparım. Takımın ihtiyacına göre elimden geleni yaparım. Takım içerisinde arkadaşlarımızla güzel bir ortamımız var. Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu hep beraberiz. Milli bayrağın altında takımcılık işlerini bırakmamız gerektiğini düşünüyorum.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler