İrfan Can Kahveci golünü attı Messi sevinci yaptı!

10.12.2022 - 17:04 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 17:30

Fenerbahçe Dünya Kupası sebebiyle Süper Lig'e verilen arada Salernitana ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Maçta golünü atan İrfan Can Kahveci Messi sevinci ile kutladı

İrfan Can Kahveci golünü attı Messi sevinci yaptı!

Fenerbahçe 4. Hazırlık maçında Serie A takımlarından Salernitana ile karşı karşıya geliyor. Maçın ilk yarısını İrfan Can Kahveci'nin golüyle Fenerbahçe 1-0 önde kapattı.

İrfan Can Kahveci'den şık gol

 Salernitana hazırlık maçında maçın en etkili isimlerinden biri İrfan Can Kahveci oldu. Kahveci maçın 34. dakikasında ceza sahasının dışından attığı şık golle takımı öne geçirdi. 

Sezonun formda ismi

İrfan Can Kahveci Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 19 maçta üç gol atarken bir asist yaptı. UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise 7 maçta üç gol iki asist ile oynadı. 

Üç hazırlık maçında üç galibiyet

Hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Fenerbahçe buradaki ilk hazırlık maçında Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etmişti. İstanbul'da ise Villareal'i 2-1 Rayo Vallecano'yu ise 3-1'lik skorlarla yenmişti. 

Derbi tarihleri belli oldu

Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinin tarihleri belli oldu.  Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi, 8 Ocak Pazar saat 19.00'da yapılacak. Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması ise 24 Aralık Cumartesi saat 19.00'da oynanacak.

Samet Akaydın transferi

Sarı lacivertlilerin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki adı Fenerbahçe ile anılan Adana Demirsporlu futbolcu Samet Akaydın için "Şu anda transferde 12 Ocak'a kadar vakit var. Bu, transferleri son dakikaya bırakacağız demek değil. Samet Akaydın ile ilgili haberler hem Adana Demirspor ile aramızın iyi olmasından hem de savunmada 2 oyuncumuzun sakat olmasından dolayı ortaya atıldı." dedi

Şu anki uyumu bozmaya gerek de yok

Selahattin Baki ayrıca transferde sakatlıkların durumuna göre hareket edeceklerini ekleyerek "Hocamız Transfer yapmış olmak için yapmayı sevmiyor. Gereğinden fazla kalabalık idman da sevmiyor. Ortam çok güzel, uyum var. Şu anki uyumu bozmaya gerek de yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler