Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan Ankaragücü Maçı Sonrası Milli Takım Sözleri

04.09.2023 - 00:08 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 00:26

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat ile Umut Nayir, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan Ankaragücü Maçı Sonrası Milli Takım Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü'ne konuk oldu. Mücadeleyi 1-0 kazanan Fenerbahçe ligdeki 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat ile Umut Nayir, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti.

"İnşallah lig sonuna kadar böyle gider"

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren İrfan Can Eğribayat, "Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. 9'da 9 oldu, çok iyi bizim adımıza. Ülke puanına da katkı yaptık, gruplara kaldık. Güzel bir izin yapacağız. Sonrasında yeniden hazırlanacağız. İnşallah lig sonuna kadar böyle gider. Geniş bir kadromuz var. Bazen dışarıda kalan arkadaşlarımız oluyor. Herkes birbirine destek oluyor. Evden izleyen arkadaşlarımız kazanmamız için dua ediyordur bizlere. Güzel bir takımız, güzle bir birliktelik oldu. " dedi.

"Filenin Sultanları'nı tebrik ederim"

Filenin Sultanları, 2019 yılındaki finalde mağlup olduğu Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek, şampiyon oldu. Milli takımın başarısını dile getiren Eğribayat, "Filenin Sultanları'nı da şampiyonlukları için tebrik ederim. Altay Bayındır kardeşim ile çok uzun zamandır arkadaşız. Birbirimize hep destek oldu. Çok güzel karakterli bir arkadaşımız. Gidebileceği en iyi yere gitti. İnşallah peşinden bizler de oraya gideriz." dedi.

İlgini Çekebilir
Filenin devrimcileri... Sultanlar, Avrupa'nın en büyüğü!
Habere Git

"Mecbur çağırmak zorunda kalacaklar"

Yeni transfer Dominik Livakovic'e de değinen Eğribayat, "Dominik Livakovic çok iyi bir kaleci. 7 Sene boğunca Zagreb'de çok iyi işler yaptı. Dünya Kupası'nda çok iyi işler çıkardı. Birlikte çalışıyoruz. Hoca istediğine şans verecek. Oynayanın Fenerbahçe'ye katkısı olsun yeter. Milli Takım için bir şey demek istemiyorum. İyi oynadığım sürece, mecbur çağırmak zorunda kalacaklar. " dedi.

Umut Nayir: "Güzel bir zafer, onlara minnettarız"

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Umut Nayir de Filenin Sultanları'nı tebrik ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Filenin Sultanları'nı kutluyoruz. Bizi gururlandırmaya devam ediyorlar. Güzel bir zafer, onlara minnettarız. Bu yolde büyük örnek oldular. Ankaragücü ilk profesyonel kulübüm. Onlara karşı oynadığımda garip hisler oluyor. Zor olacağı belliydi. Zeminle ilgili sıkıntılar vardı, ağır bir maç olacağı belliydi. Twente deplasmanından yorgun geldik. Bahane bulmadan, kazanmak önemliydi. 9'da 9 ile mükemmel bir seri yaptık."

Osayi: "Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptık"

Fenerbahçe'nin golünü atan Osayi ise maç sonu şöyle konuştu:

"Filenin Sultanları'nı kutlarım. Zor bir maçtı, saha şartları da zorlaştırdı. Kasık bölgemde ağrı vardı, %10O kapasitemle oynayamadım. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptık. Gol attığım için ve iyi bir maç çıkarttığım için mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler