İntörnler için son karar! YÖK...

13.04.2020 - 16:31 | Son Güncellenme: 13.04.2020 - 16:33

Tıp fakültesi son sınıf öğrencileri mezun mu ediliyor, hangi üniversiteler mezun edilecek, YÖK açıklama yaptı mı, İntörnler ne görev yapacak, koronavirüs salgını sonrası görev mi alacaklar, Covid-19 (Kovid-19) sonrası Tıp Fakültesi öğrencileri mezun mu edildi, mezuniyet ne zaman olacak, okula devam mı edecekler, uzaktan eğitim mi olacak, sınavları olacak mı, dersler ne zaman başlıyor, Rektörlük açıklama yaptı mı ve daha fazlası detaylar haberimizde...

İntörnler için son karar! YÖK...

Koronavirüs salgını ülkemizde artmaya devam ettiği günlerde Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri (intörnler) hastanelerde ihtiyaç halinde çalışacakları gündeme geldi. Bazı kesimlerin gündeme getirdiği bu konudan sonra öğrenciler son durumu araştırmaya devam ediyor.

Peki son sınıf öğrencileri mezun mu edilecek, intörnler için karar nedir, Üniversiteler bu konu hakkında ne açıklaması yaptı ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Öğrencilerin şuan mezun yapmasına dair bir açıklama gelmedi. Bazı Rektörlere ise Doktor'lar attığı mesajlarla bu kararın açıklanmasını istiyor. 

Öğrenciler mezun edilecekse bir istihdamın açılıp, Üniversite hastanesi ve Sağlık Bakalnlığna bağlı sağlık kuruluşlarında çalışmaları için istiham oluşturulmasını gerektiğini düşünüyorlar.

YÖK ise henüz resmi bir açıklama yapmadı. Açıklama gelir gelmez haberimiz güncellenecektir...

Senin için hazırladığımız haberler