Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e sitem! "Beni bir numaralı azmettirici gösterdi"

05.01.2024 - 12:04 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 12:14

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Faruk Koca'nın saldırdığı Halil Umut Meler'e sitem etti. Belözoğlu, "Meler beni bir numaralı azmettirici gösterdi" dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e sitem! "Beni bir numaralı azmettirici gösterdi"

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında 1-1 biten MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, tedavi sürecinin ardından yaptığı açıklamada kendisi hakkında konuşan Halil Umut Meler'e sitem etti.

Meler: "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti"

Halil Umut Meler, "Maçtan sonra Emre Belözoğlu’nun elini, kollarını gördüm. O arada rakip teknik direktör İlhan Palut onu tuttu. Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Bana o eylemi yapan kişi, yumruk atan kişi benden ve ailemden yazılı olarak özür dilemesine rağmen Emre Belözoğlu özür dilemedi" demişti.

"Bir kesim tarafından işin içine çekilmeye çalışıldım"

Emre Belözoğlu ise yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a verdiği röportajda, "Benim Halil Umut Meler karşısında yer aldığım bir pozisyon yoktu. Kurallar içerisinde itirazlarım olmuş olabilir. Verilen röportajda belli bir kesim tarafından işin içine çekilmeye çalışıldım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi stadı terk etmişti! 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava...
Habere Git

"Başkanımızın yanında olmamdan rahatsız olanlar oldu"

Belözoğlu, "Ben zaten bulunduğum her ortamda olayın merkezinde oldum. İstesem de istemesem de bu duruma itildim. Sayın başkanımızın yanında olmamdan da rahatsız olanlar oldu. İnsanlar beni defalarca yalnız bıraktılar" şeklinde konuştu.

"İnsanlar benimle 16 yaşımdan beri uğraşıyor"

Sözlerine devam eden teknik adam, "Ben o yüzden insanları yalnız bırakmamayı tercih ederken, bundan pay çıkarmaya çalışan bir güruh çıktı. İnsanlar benimle 16 yaşımdan beri uğraşıyor. Bu süreçleri yönetmekte onlardan çok daha tecrübeliyim. Halil Umut Meler'den de tecrübeliyim" dedi.

"Meler'in beni bir numaralı azmettirici olarak göstermesini yakıştıramadım"

Halil Umut Meler'in süreci yönetemediğini belirten Belözoğlu, "Kendisi ne yazık ki süreci akil yönetemedi. Düştüğü duruma binaen üzüntüsünü ifade etmiş bir teknik adam olarak beni bir numaralı azmettirici olarak göstermesini kendisine yakıştıramadım" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler