"İnsan parasını istedi diye suçlu olur mu?"

27.07.2020 - 18:48 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 18:58

Son dakika haberi... Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Mustafa Yumlu'nun yabancı sınırı hakkındaki sözlerini değerlendirdi. Mehmet Demirkol ne dedi? Mustafa Yumlu ne söylemişti? İşte detaylar..

"İnsan parasını istedi diye suçlu olur mu?"

Mehmet Demirkol, Denizlispor forması giyen Mustafa Yumlu'nun yeni yabancı sınırı hakkındaki sözlerini değerlendirdi.

BeIN Manşet programında açıklamalar yapan Demirkol, "Para almadan çalışmak neden karakterlilik olsun? 'Yönetici paramı neden vermiyor?' diye sorsana, adam kendi hakkını sorduğu için suçlu oluyor" dedi. 

Mustafa Yumlu'ya seslenen Mehmet Demirkol, "Mustafa Yumlu'dan rica ediyorum. Muhtemelen yaylada evi vardır, önümüzdeki yaz oraya gideceğim. 2 aylığına kiraya versin, parasını sonra düşünürüz. Verir miyim, vermez miyim, onu sonra konuşuruz. Karakterli bir insan olarak bedava kalmak istiyorum ben orada. Trabzon'un güzel yaylalarında" ifadesini kullandı.

Demirkol, parasını alamadığı için ayrılan oyuncuların haklı olduğunu ifade ederek, "Sen bir emek ortaya koyuyorsun, senin paranı vermiyorlar. 'Ben ayrılıyorum!' diyen suçlu oluyor. Bir araya gelin, paranızı alın. İnsan parasını istedi diye suçlu olur mu?" açıklamasını yaptı.

Mustafa Yumlu ne söylemişti?

Denizlispor'un tecrübeli savunma oyuncusu Yumlu, Ankaragücü'ne 1-0 yenilmelerine rağmen ligde kaldıkları maçın ardından, "Özellikle yabancı oyuncularda, insanlar diyor ki 'yabancı kısıtlaması neden olsun.' İşte böyle oluyor. Belki 1 maaşını vermediğinde seni bırakıp gidebiliyor, bunu çok kolay yapabiliyor. Maalesef biz Türkler olarak karakterimizi sahaya koyuyoruz. Biz de para almıyoruz. Bizim de 7-8 aydan daha fazladır para aldığımız yok. Ama biz karakterli oyuncular olduğumuz için takımı sahiplendik" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler