Erden Timur ve Dries Mertens devam edecek mi? G.Saray'dan resmi açıklama...

24.04.2024 - 16:56 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 17:04

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, Erden Timur ve Dries Mertens ile yola devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Erden Timur ve Dries Mertens devam edecek mi? G.Saray'dan resmi açıklama...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, sportif başarının devam etmesi için Erden Timur'un görevde kalması gerektiğini söyledi. D-Smart'a konuşan Kırmızı, Dries Mertens'in geleceği ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

"Erden Timur görevine devam etmeli"

Kırmızı, "Ben Erden Timur ile Dursun Özbek arasındaki konuşmaları bilmiyorum, o konuda yorum yapmam yanlış olur. Ama etmeli mi derseniz, tabii ki etmeli. Çünkü başarılı bir süreç yönetiyor. Kulübümüz sportif anlamda da çok başarılı. Geçen sene şampiyon olduk, bu sene de gerçekten inşallah şampiyon oluruz. Olacağız da inşallah.

Bizde neden bazı şeyler aksıyor, çünkü sürekli değiştiriyoruz. Yönetimler değişiyor, başkanlar değişiyor, hocalar değişiyor ve bir istikrar olmuyor. İstikrar olmadığı için de biraz başarı geliyor, sonra o başarı duruyor. Birkaç sene böyle başarıyı bekleme durumu oluyor. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de başladı, dünya devinin başına geçiyor
Habere Git

"Hemen değiştirmek doğru bir yöntem değil"

Tabii ki her sene şampiyonluktan bahsetmiyorum. Galatasaray her sene şampiyon olmak için tabii ki sahaya çıkar ama şampiyon olmadığınız dönemler olsa bile, bunlarda da sabretmeliyiz ki bir sonraki dönemlere daha iyi hazırlık yapalım. Hemen değiştirmek doğru bir yöntem değil. 

"Kararı Dursun başkan verecektir"

Tabii ki bunun kararını Dursun başkan verecektir. Okan hocamızın ve bu işten sorumlu Sportif A.Ş Başkan Vekili aynı zamanda futboldan sorumlu yöneticimiz olan Erden Timur'un önerileri doğrultusunda toplantılarda konuşuruz" dedi.

"Mertens çok önemli bir futbolcu"

Dries Mertens'in geleceğiyle ilgili de konuşan Kırmızı, "Mertens çok önemli bir futbolcu. Çok kritik maçlarda ne goller atarak, yani sadece işi gol atmak değil, orta sahada müthiş bir organize şefi gibi ama kritik bir maçta sıkıntı olacak diye düşündüğümüz anda bir anda maçı değiştirip attığı golle maçı bir anda farklı kazanma noktasına getirebilen bir oyuncu. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Slovak yıldıza teklif!
Habere Git

"Mertens'in kalmasını isterim"

Kalmasını ben şahsi olarak isterim. Galatasaray'a hizmet etmesini isterim. İnşallah öyle de olur" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler