İngiltere, Southgate'in alternatiflerini belirledi! İşte o teknik adamlar...

15.07.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 23:41

EURO 2024 finalinde İspanya'ya 2-1 mağlup olarak kupaya uzanamayan İngiltere Milli Takımı, teknik direktör Gareth Southgate'in alternatiflerini belirlemiş durumda.

İngiltere, Southgate'in alternatiflerini belirledi! İşte o teknik adamlar...

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 finali mücadelesine İspanya'ya karşı mağlup olarak kupaya ulaşamayan İngiltere'de futbol federasyonu Gareth Southgate ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. 53 yaşındaki teknik adamın ise alternatifleri belirlenmiş durumda.

Hedefte yine bir İngiliz var

Ada basınından The Telegraph'ın haberine göre İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United'ın başında bulunan teknik direktör Eddie Howe'u  ilk hedef olarak belirledi.

Tuchel ve Pochettino da listede

Haberde yer alan bilgiye göre İngiliz olmayan bir teknik adama da teklif götürme fikrine sıcak bakan federasyon, daha önce Premier Lig'de görev almış Mauricio Pochettino ve Thomas Tuchel'i de listesinde bulunduruyor.

İlgini Çekebilir
Gareth Southgate'i kahreden istatistik! İlk teknik direktör oldu
Habere Git

Üst üste iki kere kaybetti

EURO 2020 ve EURO 2024 olmak üzere son iki Avrupa Şampiyonası'nda finale çıkan İngiltere, çıktığı iki finalide kaybetmeyi başardı. 2020'de İtalya'ya karşı mağlup olan Southgate, 2024'te de İspanya'ya karşı üzüntü yaşayarak 2 Avrupa Şampiyonası finali kaybeden ilk teknik direktör oldu.

Senin için hazırladığımız haberler