İngiltere beraberlikle ayrıldı! Türkiye detayı...

25.06.2024 - 23:59 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 00:01

EURO 2024 C Grubu'nun son maçında Gareth Southgate'in ekibi İngiltere ile Matjaz Kek'in yönetimindeki Slovenya 0-0 berabere kaldı. Türkiye gruptan çıkıyor mu? Detaylar...

İngiltere beraberlikle ayrıldı! Türkiye detayı...

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 C Grubu'nun son maçında Gareth Southgate'in ekibi İngiltere ile Matjaz Kek'in yönetimindeki Slovenya 0-0 berabere kaldı.  İngiltere'nin beraber kalması sonrası A Milli Takımın rakibi olma ihtimali oluştu. Detaylar...

İngiltere lider oldu

Bu sonuçla birlikte 5 puana ulaşan İngiltere grubu lider olarak tamamlarken, 3 puanda kalan Slovenya en iyi üçüncüler arasına girmeyi başardı ve grupta çıktı.

C Grubu'nu lider tamamlayan İngiltere, A Milli Takımı'nın yer aldığı F Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayan takım ile eşleşecek.

Türkiye'nin rakibi olabilir

A Milli Takım, Çekya'ya yenilmesi ve Gürcistan'ın Portekiz'i yenememesi durumunda grubunu üçüncü sırada tamamlayacak. Türkiye'nin en iyi üçüncüler arasında yer alması durumundaki rakibi İngiltere olacak.

A Milli Takım; eğer Çekya'ya yenilmezse ve Gürcistan, Portekiz'i yenemezse grubu ikinci sırada tamamlayacak ve Avusturya ile eşleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler