Fatih Terim, ''Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu'' Listesini Belirleyecek!

24.01.2023 - 10:22 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 10:41

İngiliz The Guardian gazetesi, 2022 yılında en iyi performans gösteren "Dünyanın en iyi 100 futbolcusu" listesini oluşturacak jürilerden birinin Fatih Terim olduğunu duyurdu.

Fatih Terim, ''Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu'' Listesini Belirleyecek!

AJANSSPOR HABER

İngiliz The Guardian gazetesinin her yıl düzenlediği ''Dünyanın en iyi 100 futbolcu'' listesini belirleyecek isimler arasında Fatih Terim'de yer alacak. Efsane teknik adam listeyi belirlemede juri olacağı duyuruldu. Detaylar...

Fatih Terim açıklandı

İngiliz The Guardian gazetesi bu seneki jüriliğine Türkiye'den bir isim katılıyor. Jüride eski futbolculardan Patrik Andersson, Maicon gibi isimlerin yanı sıra teknik adamlar arasında Türkiye A Milli Takımı ve Galatasaray 'ın eski teknik direktörü Fatih Terim de yer aldı.

Uğur Meleke'de yer alacak

Fanatik'in haberine göre, Terim'in yanında Avram Grant ve İzlanda Teknik Direktörü Magnus Mar Einarsson da jüriye dahil oldu. Tüm dünyadan gazetecilerin de dahil edildiği jüride Türkiye'den Hürriyet Gazetesi yazarı ve BeIN Sports yorumcusu Uğur Meleke yer aldı

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a dev gelir! 10 milyar...
Habere Git

Milli oyuncu listede

'Yılın En İyi 100 Erkek Futbolcusu' listesinin adayları arasında milli oyuncumuz da yer alacak. Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun da bulunduğu ifade edildi.

Efsaneler arasına girdi.

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim, Monako Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi.

İlk teknik adam oldu

Galatasaray'da bir UEFA Kupası ve 8 Süper Lig şampiyonluğu bulunan, A Milli Futbol Takımı'nı ise 2008'de Avrupa 3'üncülüğüne taşıyan Terim, Altın Ayak Efsaneler Ödülü'nü alan ilk Türk teknik direktör oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da anlaşma tamam! Zamlı yeni sözleşme
Habere Git

69 yaşındaki Terim'in ayak izi, Monako Prensliği'ndeki meşhur Şampiyonlar Yolu'nda yer alacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler