Galatasaray Totthenham Forması Giyen Davinson Sanchez'i Transfer Etmek İstiyor

10.07.2023 - 22:54 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 23:31

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Premier League ekibi Totthenham Hotspur'un formasını giyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i transfer etmek istiyor.

Galatasaray Totthenham Forması Giyen Davinson Sanchez'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray transferde gaz kesmeden yeni sezona hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar defansa bir takviye yapmak üzeren rotasını İngiltere Premier League'in büyük altılısına çevirdi.

Cim Bom Londra ekibinin Kolombiyalısını transfer etmek istiyor

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray, Totthenham Hotspur forması giyen 27 yaşındaki Davinson Sanchez'in transferi için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar'ın transfer için 9 milyon Euro önerdiği belirtildi.

Totthenham 42 milyona aldı

1.87'lik Kolombiyalı stoper 2017'de Hollanda Eredivise ekibi Ajax'tan henüz 21 yaşındayken 42 milyon Euro karşılığında Totthenham Hotspur'a transfer olarak Avrupa'da dikkatleri üzerine toplamıştı. 

İlgini Çekebilir
Adama Traore, İstanbul'da! Galatasaray cevabı...
Habere Git

İngiliz devinin formasını bu sezon 24 kez terletti

Davinson Sancehz bu sezon Londra ekibinin forması ile tüm kulvarlarda 24 maça çıkarken 1231 dakika süre aldı ve yalnızca 1 sarı kart gördü.

İngiliz devi Nelsson'u istiyor

TRT Spor'un haberine göre Totthenham Hotspur'da Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'u gözüne kestirdi. 24 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekibinin 22 milyon Euro teklif ettiği belirtilirken, Sarı-Kırmızılılar'ın serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro'da ısrar ettiği belirtiliyor.

Galatasaray transferden 3 kattan fazla kar edecek

Galatasaray, Victor Nelsson'u geçtiğimiz sezonun başında ülkesinin ekibi Kophenhang'tan 7 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Bu sezon Süper Lig'de 33 maça çıkan 24 yaşındaki stoper Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

İlgini Çekebilir
Transferde dev kapışma! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler