İngiliz basını transferi duyurdu! Virgil van Dijk Süper Lig'e geliyor

30.04.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 11:04

Liverpool ile 2025'te bitecek olan sözleşmesini yenilemeye yanaşmayan Virgil van Dijk'a Süper lig'den taliplerin olduğu iddia edildi

İngiliz basını transferi duyurdu! Virgil van Dijk Süper Lig'e geliyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Liverpool ile 2025'te bitecek olan sözleşmesini yenilemeye yanaşmayan Virgil van Dijk'a Türkiye'den taliplerin olduğu iddia edildi. Virgil van Dijk için en ciddi talip ise Alman devi Borussia Dortmund.

Virgil van Dijk, Liverpool'a cevap vermedi

Liverpool'un kaptanı Virgil van Dijk ile Borussia Dortmund'un ilgilendiği ileri sürüldü. 32 yaşındaki stoper, Haziran 2025'te bitecek mukavelesini yenileme konusunda Liverpool'un görüşmeleri başlatma çabalarına henüz yanıt vermiş değil. 

İngiliz gazetesi duyurdu: Türkiye'den talipler var

İngiliz gazetesi The Mirror'un haberine göre; Hollandalı oyuncuyla ilgilenenler arasında Borussia Dortmund da var. Haberde Van Dijk için Alman takımının yanı sıra Türkiye, İngiltere ve Hollanda'dan da bazı kulüplerin istekli olduğu ifade edildi.

Slot, Virgil van Dijk'i istiyor

Bu arada gelecek sezon Jurgen Klopp'un yerine Liverpool'un teknik direktörü olacağı iddia edilen Arne Slot'un, Virgil van Dijk ile sözleşme uzatılmasını istediği ileri sürüldü.

Van Dijk'in performansı

Bu sezon Liverpool formasıyla 33 maça çıkan 32 yaşındaki stoper, bu karşılaşmalarda 2 gol, 2 asistle ön plana çıktı. Van Dijk'in performansı, onun sadece savunma değil, aynı zamanda takımının hücum kurgusuna da önemli katkılar sağladığını gösteriyor.

Hollandalı futbolcunun güncel piyasa değeri 32 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler