İngiliz basını duyurdu! İşte Umut Nayir'in yeni takımı

13.01.2024 - 00:29 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 00:59

İngiltere Championship ekiplerinden Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Umut Nayir'ın transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

İngiliz basını duyurdu! İşte Umut Nayir'in yeni takımı

AJANSSPOR - HABER

Ocak transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci ile güçlendiren ve Rade Krunic transferinde de geri sayıma geçen Fenerbahçe'de flaş bir ayrılık gerçekleşiyor. 

Cardiff City, Umut Nayir için Fenerbahçe ile anlaştı

İngiliz basınından The Guardian'ın haberine göre Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Umut Nayir’in transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı

Erol Bulut'tan transfer açıklaması: Umut Nayir'i işaret etmişti

Ayrıca Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut da Fenerbahçe'den Umut Nayir'in ilgilendikleri isimlerden biri olduğunu söyledi.

48 yaşındaki teknik direktörü, "Hedefimizde birçok oyuncu var ancak bu teklif yaptığımızda ertesi gün burada olacakları anlamına gelmiyor. Diğer kulüpler de bu oyuncular konuşuyor. Transfer o kadar kolay değil. Bu ekonomik bir şey, ne yapabileceğinizle ilgili ve bizim de bu konuda biraz sorunlarımız var. Bazı oyuncuları almak için çok uğraşıyoruz. Umarım birkaç gün içinde sonuçlandırabiliriz." dedi.

Umut Nayir'in performansı

Fenerbahçe'nin sezon başında Eyüpspor'dan kadrosuna kattığı Umut Nayir, sarı-lacivertli forma altında 13 maçta 162 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler