İngiliz basını duyurdu: Bronckhorst, eski öğrencisini Beşiktaş'a transfer ediyor

10.06.2024 - 16:55 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 17:05

Transfer haberleri: Beşiktaş ile 2+1 yıllık anlaşan Giovanni van Bronckhorst, Rangers'tan eski öğrencisi Tom Lawrence'yi transfer etmek üzere. İşte tüm detaylar...

İngiliz basını duyurdu: Bronckhorst, eski öğrencisini Beşiktaş'a transfer ediyor

Orhan Gülek - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu beklentilerin altında bir noktada tamamlayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarına kötü geçen sezonun ardından bir teselli sunmuştu. Yeni sezon öncesi ilk olarak teknik direktörünü açıklayan Kara Kartal, Giovanni Van Bronckhorst'u takımın başına getirdi. Transfer çalışmalarına da hız kesmeden başlayan siyah-beyazlı ekibin kadrosuna katacağı ilk oyuncu belli oluyor.

Beşiktaş'tan Tom Lawrence'a transfer kancası

İngiltere'nin ilk günlük sabah gazetesi Daily Mail'de yer alan habere göre bu yaz Beşiktaş'a transfer olması beklenen Rangers yıldızı Tom Lawrence. İskoç takımının kaptanı James Tavernier'in de siyah beyazlı takımla adı anılıyordu.

Haber detayında Beşiktaş'ın, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lawrence için bir hamle yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Bronckhorst getirmişti

Giovanni van Bronckhorst, 2022 yılında Rangers'ın başındayken Galli oyuncuyu Derby County'den bedelsiz olarak gelmesini sağlamıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Valentin Rosier kararı
Habere Git

Clement, Tom Lawrence'a yeşil ışık yakabilir

Rangers'ın yaz döneminde yeniden bir kadro yapılanmasına gireceği vurgulanırken, teknik direktör Philippe Clement'in, Galli futbolcuyla yolların ayrılmasını isteyip istemeyeceğinin belirsiz olduğu ifade edildi.

Tom Lawrance'ın performansı

Tom Lawrance, tüm kulvarlarda 32 maça çıktı ve takımına 3 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler