İngiliz basını Beşiktaş'ın yeni transfer hamlesini duyurdu

24.08.2024 - 10:43 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 10:59

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Anthony Martial'ı transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

İngiliz basını Beşiktaş'ın yeni transfer hamlesini duyurdu

AJANSSPOR - HABER

Son dönemde Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferleri ile gündeme gelen Beşiktaş'ın yeni hedefi belli oldu. Kartal'ın Manchester United ile yollarını ayıran Anthony Martial'ı transfer listesine eklediği aktarıldı.

Beşiktaş'ın transfer rotası İngiltere

İngiliz basınında yer alan bilgilere göre Beşiktaş transfer için İngiltere'ye çevirdi. Siyah-Beyazlı ekibin, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Fransız forvet Anthony Martial'ı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Martial, Avrupa'da kalmak istiyor

2022'de Sevilla'dan Manchester United'a transfer olan Anthony Martial'ın İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde bulunan Fransız futbolcu için Martial'in Al-Qadsiah ve Al Shabab'ın da teklifte bulunduğu ama Martial'ın Avrupa'da kalmak istediği için teklifleri reddettiği aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Augsburg’un stoperini transfer etti!
Habere Git

Beşiktaş'ın yeni hedefinin performansı nasıl?

Anthony Martial, 317 maçta Manchester United forması terletti. Bu maçlarda 90 kez fileleri havalandıran Martial, 47 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler