Indianapolis Colts çaylak kicker ile uzatmada güldü

23.11.2020 - 03:55 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 03:55

NFL'in 11. haftasında Indianapolis Colts, normal süresi 31-31 biten maçta Green Bay Packers'ı uzatmalarda 34-31 mağlup etti. Touchdownlar hangi isimlerden geldi? Detaylar haberimizde...

Bertan ERMAN - AJANSSPOR

Her iki takım da maçtaki ilk hücum serilerinde fumble sonrasında top kayıpları yaptı. İlk sayılar ise Green Bay Packers'tan geldi. 25 yardlık pas oyununda tight end Robert Tonyan, Aaron Rodgers'ın pasını son 5 yardlık bölgede alıp rahat bir şekilde gol bölgesine girdi. Akabinde Mason Crosby'nin ekstra golü isabetli oldu ve Peynir Kafalılar mücadelede 7-0 öne geçti. (8.21) Ancak Indianapolis Colts'ın cevabı gecikmedi. 45 yardlık pas oyununda çaylak wide receiver Michael Pittman Jr, Philp Rivers'ın attığı topu yakaladı ve gol bölgesine taşıdı. Touchdown sonrasında Rodrigo Blankenship'in ekstra golü de isabetli oldu ve skora denge geldi. (5.45) Çeyreğin bitimine 3 saniye kala Aaron Rodgers'tan top kaybı geldi. Tecrübeli oyun kurucunun pasını, Colts'un cornerbacklerinden Rock Ya-Sin yakaladı. İlk 15 dakika 7-7'lik eşitlikle tamamlandı. 

Packers hücumuyla farkı açtı

İkinci çeyreğe hücumda başlayan Indianapolis, Rodrigo Blankenship ile 50 yard uzaktan alan golü kaçırdı. Akabinde iyi hücum eden Packers, Aaron Jones'un 2 yardlık koşu touchdownıyla yeniden öne geçti. Sonrasında Mason Crosby'den bir ekstra gol daha geldi ve Wisconsin ekibi skoru 14-7'ye getirdi. (9.55) Daha sonra Christian Kirksey'in interceptionı sonrasında yeni bir hücum serisi daha elde eden Peynir Kafalılar, 5 yardlık pas oyunundan bir touchdown çıkardı. Sol tarafta yer alan Davante Adams, Aaron Rodgers'ın pasını yakaladı ve gol bölgesine girdi. Touchdownın ardından Mason Crosby de ekstra golü kaçırmadı ve aradaki fark 14 sayıya çıktı. (7.48) Indianapolis Colts, çeyreğin bitimine 2 dakikadan az bir süre kala, 17 yardlık pas oyununda aradığını buldu. Tight end Trey Burton, Philip Rivers'ın pasını gol bölgesinde yakalamayı başardı. Sonrasında Rodrigo Blankenship'in ekstra golü, aradaki farkı 1 touchdown pozisyonuna düşürdü. (1.52) Lakin Green Bay Packers'ın etkili hücumu sürmeye devam etti; çeyreği bitimine 16 saniye kala, 4 yardlık pas oyununda Jamaal Williams, Aaron Rodgers'tan aldığı pası tocuhdowna çevirdi. Sonrasında ekstra golün de isabetli olmasıyla aradaki fark 2 katına çıktı. Packers, devre arasında soyunma odasına 28-14'lük üstünlükle gitti.
 
Colts geri döndü ve galibiyet Blankenship ile geldi
 
Indianapolis Colts, üçüncü çeyreğin ilk hücum serisini Rodrigo Blankenship'in 37 yard uzaktan attığı alan golüyle farkı 11 sayıya indirdi. (7.43) Daha sonra Packers hücumunu sayı yemeyerek durduran Colts, 6 yardlık pas oyununda Jack Doyle'un Philip Rivers'ın pasını touchdownla tamamlamasıyla arayı kapattı. Daha sonra ekstra 2 sayı oyununa giden Mavi Beyazlılar, Nyheim Hines ile gol bölgesine girdi ve fark 1 alan golü sayısına kadar düştü. (1.59) 
 
Son 15 dakikaya 28-25 geride giren Colts, önceki çeyrekten kalan hücum serisini Rodrigo Blankenship'in alan golüyle sonlandırarak skorda bir kez daha dengeyi sağladı. (11.12) Santra dönüşünde ise Green Bay Packers'tan hata geldi ve fumble oldu. Yere düşen topa Colts oyuncuları hakim oldu ve hücum hakkı bir kez daha Indiana ekibine geçti. (11.02) Rakip yarı sahası içinde oyuna yeniden başlayan Mavi Beyazlılar, touchdown yapamasa da bir kez daha Rodrigo Blankenship sahneye çıktı. Genç kicker 43 yard uzaktan golü attı ve Colts 31-28 öne geçti. (8.56) Maçın sonlarında, Packers'ta Aaron Rodgers, mesafeler konusunda takımını önemli derecede ileriye taşıdı; Mason Crosby de bitime 3 saniye kala alan golü atarak skorda beraberliği getirdi. Kalan sürede bir şey olmadı ve bir saatlik normal süre 31-31'lik eşitlikle sonuçlandı. Uzatma öncesi para atışında hücum hakkını Green Bay kazandı. Fakat Peynir Kafalılar bu seride top kaybı yaptı. Fumble sonrasında top Colts'a geçti. Mavi Beyazlılar, Rodrigo Blankenship'in alan golü ile maça noktayı koydu. Karşılaşmayı 34-31 kazanan Indianapolis Colts, bu sezonki yedinci galibiyetini aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler