İmzalamadan gitmişti, Antalyaspor Safouri ile tekrar anlaştı

13.09.2023 - 11:31 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 11:44

Antalyaspor, daha önce Türkiye’ye getirdiği, ancak anlaşmazlık nedeniyle İsrail'e dönen Ramzi Safouri ile yeniden anlaştı. İsrailli, yarın gelerek sözleşme imzalayacak.

İmzalamadan gitmişti, Antalyaspor Safouri ile tekrar anlaştı

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, daha önce anlaşması son anda bozulan İsrailli futbolcu Ramzi Safouri ile bir kez daha temas kurarken, bu kez anlaşmalar sağlandı. Başarılı futbolcu, Antalya’ya davet edildi.

Yarın 3 yıllık imza atacak

İsrailli futbolcuyla ikinci kez kurulan temasın ardından anlaşma kesin olarak sağlandı. Başarılı futbolcu, yarın Türkiye'ye gelecek. Safouri, bir kez daha sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

İmza atmadan İsrail’e dönmüştü

Ağustos ayında kulübü Hapoel Beer Sheva ve Ramzi Safouri ile anlaşmaya vararak sağlık kontrolünden geçiren Antalyaspor, yapılan son görüşmede transferi iptal etmişti. Anlaşmazlığın ardından ülkesi İsrail’e geri dönen Safouri, takımıyla yeniden çalışmalara başladı. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Al-Musrati için Portekiz'de! İşte yapılan teklif...
Habere Git

Psikolojisi bozuldu

Antalyaspor ile yapılan transfer görüşmelerinde sonuca ulaşamadığı dönemde psikolojik sorunlar yaşayan Safouri ile ilgili olarak o dönemde Hapoel Beer Sheva Teknik Direktörü Elyaniv Barda dikkat çekecek ifadeler kullanmıştı.

Başarılı futbolcunun İsrail’e dönerek antrenmanlara çıkmasına karşın kendisine süre vermeyi uygun bulmadığını ifade eden Barda, “Psikolojik açıdan zor bir hafta geçirdi, yurt dışına transfer olmanın eşiğindeydi ve sonunda aramıza geri döndü. Yaptığı iki antrenmanda da ciddi bir şekilde antrenman yaptı ancak bu hafta yaşadığı olaylardan dolayı oynamasına izin vermemeyi uygun buldum” ifadelerine yer vermişti.

Safouri'nin performansı

Safouri, geçen sezon Hapoel Beer Sheva formasıyla 32 maça çıktı. 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 27 yaşındaki on numara, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler