İlker Yağcıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye: "Penaltı olup olmadığı belli olmayan..."

24.02.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 22:08

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı-Lacivertliler'in performansını TRT Spor'da İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

İlker Yağcıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye: "Penaltı olup olmadığı belli olmayan..."

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 90+5. dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin performansını TRT Spor'un Stadyum programında İlker Yağcıoğlu değerlendirdi. Detaylar...

"Şampiyonluk için yeterli değil"

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin performansını şu sözlerle eleştirdi: "Oyun hiç iyi değil. bu oyunla puan kayıpları kuvvetle muhtemel. bu oyun şampiyonluk için yeterli değil. Fenerbahçe, penaltı olup olmadığı belli olmayan poziyonla kazandığı için sevinmemeli. Şapkayı önünüze koyup düşünmeniz lazım. işler iyi gitmiyor."

"Batshuayi ve Serdar'ı ben yarıştırmam"

Yağcıoğlu, oyuncuların performansını ise şu sözlerle değerlendirdi: "Bugün ilk 45 dakikada Ferdi de Oostwerolde de yoktu. Hücumdaki kimse yoktu. 2. yarıda işler yolunda gitmeyince bastıran bir Fenerbahçe vardı. Bekler biraz katkı sağladı ve işin rengi değişti. Serdar ve Batshuayi'yi ben yarıştırmam. Serdar Dursun bu takıma 3. santrfor olarak geldi. Serdar bugün ne yaptı? Hiçbir şey yapmadı. 

Hakeme eleştiri

Yağcıoğlu, hakemin 90+5. dakikada Fenerbahçe lehine verdiği penaltı kararı hakkında, "Ne zaman toparlarız biliyor musun? Bu penaltıyı hakemler Fenerbahçe'nin aleyhine verdiği gün toparlarız. O durumda VAR devam et der. Orada çağırmak yürek ister." ifadelerini kullandı.

"Szymanski daha çok işe yarardı"

İlker Yağcoğlu, İsmail ve Krunic hakkında ise, "İsmail ve Krunic yan yana oynayamıyor. Szymanski de formsuz ama iç sahada daha çok işe yarayabilirdi. Mert de o iki isimden biri yerine oynayabilirdi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler