Tugay Kerimoğlu, Mehmet Özdilek ve İlker Yağcıoğlu'dan Kuntz Sözleri

12.09.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 18:13

Tugay Kerimoğlu, Mehmet Özdilek ve İlker Yağcıoğlu, TRT Spor'da A Milli Takım'ın Japonya karşılaşmasının ardından flaş değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Tugay Kerimoğlu, Mehmet Özdilek ve İlker Yağcıoğlu'dan Kuntz Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım, bay geçtiği haftada hazırlık maçında karşılaştığı Japonya'ya 4-2 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası TRT Spor'da yorumculuk yapan Tugay Kerimoğlu, Mehmet Özdilek ve İlker Yağcıoğlu, flaş açıklamalarda bulundu.

İlker Yağcıoğlu: "Ruh halleri hiç iyi değil"

İlker Yağcıoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u eleştirerek, "İstikrar önemli ama kötüde de istikrar olmaz! Bahsettiğim kişi Stefan Kuntz! Milli Takım'da ve oyuncuların ruh halinde iyi bir durum görmüyorum. Ruh halleri hiç iyi değil. Kendi kalecilerinden başlayıp 3-4 kere atağa çıktınız sahada 11 kişisiniz hiç mi bir şey yapmazsınız ya." dedi.

Mehmet Özdilek: "Milli Takım'da biz ne oynuyoruz?"

Mehmet Özdilek ise "Japonya'nın bir oyun aklı var saha organizasyonları çok yüksek. Milli Takım'da biz ne oynuyoruz? Bilen var mı? 4 yedik ama çok daha farklı bitebilirdi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kuntz'tan istifa tezahüratlarına yanıt: "Kimse hocayı korumuyor"
Habere Git

Tugay Kerimoğlu: "Milli Takım'dan mutlu değilim"

A Milli Takımı'nın performansını eleştiren Tugay Kerimoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

" Milli Takım'dan mutlu değilim! Japonya karşısında 'Bitse de gitsek' gibi bir durum vardı. İkinci yarıda ki oyun, oyuncu değişiklikleriyle beraber biraz daha kendimize gelir gibi olduk ama yeterli olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler