Emre Akbaba, Galler maçının aday kadrosundan çıkarıldı!

19.11.2023 - 16:36 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 16:54

Son dakika haberleri... Almanya ile oynanan özel karşılaşmada sakatlanan ve oyundan çıkan Emre Akbaba, A Milli Futbol Takımın aday kadrosundan çıkarıldı.

Emre Akbaba, Galler maçının aday kadrosundan çıkarıldı!

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nın özel maçta Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 34. dakikasında İlkay Gündoğan'ın müdahalesi sonrası sakatlanan ve oyundan çıkan Emre Akbaba, Galler ile oynayacak maçın kadrosundan da çıkarıldı.

Emre Akbaba, Galler maçı kadrosundan çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Galler ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için bugün Berlin'den Cardiff'e seyahat edecek A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Millî futbolcumuz Emre Akbaba, dün akşam Almanya ile oynanan özel maçta geçirdiği diz sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Rusya'da tribünler Ebrar Karakurt ace diye inledi!
Habere Git

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu da kadrodan çıkarılmıştı

Bilindiği üzere A Milli Takım'da, yeni teknik heyetin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul'da dört günlük bir kamp dönemi geçiren Cengiz Ünder, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu ve bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı  bilgisi alan milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da aday kadrodan çıkarılmıştı.

Galler - Türkiye maçı ne zaman?

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Galler ile 21 Kasım Salı günü karşı karşıya gelecek. Saat 22.45'te başlayacak mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu puan durumu

  • 1- Türkiye: 16
  • 2- Hırvatistan: 13
  • 3- Galler: 11
  • 4- Ermenistan: 8
  • 5- Letonya: 3

İlgini Çekebilir
Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a: "Sahada cevap vereceğim!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler