İlkay Gündoğan'a 3 yıllık transfer teklifi yapıldı

24.07.2024 - 13:25 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 13:52

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan için 3 yıllık transfer teklifi yapıldı. İşte detaylar.

İlkay Gündoğan'a 3 yıllık transfer teklifi yapıldı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz hafta Sport'ta çıkan habere göre; İlkay Gündoğan'ın, Barcelona'nın yeni teknik direktörü Hansi Flick'in gelecek sezonki ilk tercihlerinden biri olmayacağı kaydedildi. Bu gelişme doğrultusunda Galatasaray ile de anılan İlkay için yeni bir transfer iddiası gündeme geldi.

Flick'ten İlkay kararı

Çıkan haberde İlkay Gündoğan ile konuşan Hansi Flick'in, Alman yıldıza gelecek sezon ilk 11'de fazla forma şansı vermeyeceğini ilettiği ifade edildi. Flick'in orta sahada daha dinamik ve savunma yönü güçlü bir isim istediğinin altı çizildi.

Bu sebeple Barcelona yönetiminin, 33 yaşındaki yıldıza transfer için izin verdiği ve bir kulüple anlaştığı takdirde buna onay vermeye sıcak baktığı öne sürüldü.

3 yıllık sözleşme

Yeni sezon öncesi orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray için de gündeme gelen İlkay Gündoğan'a, Katar'dan 3 yıllık sözleşme teklif edildiği iddia edildi.

Esport3'te yer alan habere göre; Katar ekibi Al-Sadd, yıldız ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. Al-Sadd'ın 3 yıllık teklifinin değerlendirmeye alındığı belirtildi.

Barcelona performansı

İlkay Gündoğan, geçtiğimiz sezon 51 maçta forma giydi ve 5 gol, 14 asistlik performansa imza attı. İlkay'ın, Barca ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler