İlkay Gündoğan kadroya alınmadı! İşte sebebi...

17.08.2024 - 17:23 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 17:28

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın formasını giyen Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan'da flaş bir gelişme yaşandı. İlkay, kadroya alınmadı. Detaylar...

İlkay Gündoğan kadroya alınmadı! İşte sebebi...

AJANSSPOR - HABER

İspanyol devi Barcelona, La Liga'nın yeni sezonunun ilk maçında bugün Valencia ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele öncesi İlkay Gündoğan, kadroya alınmadı.

İlkay Gündoğan kadroya alınmadı

Joan Gamper Kupası'nda Monaco ile karşılaşan Barcelona, sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmanın 67'nci dakikasında yüzüne dirsek darbesi alan İlkay Gündoğan, kanlar içerisinde kaldı ve oyuna devam edemedi. Sakatlığı devam eden İlkay'ın, bu sebeple Valencia maçının kadrosunda yer almadığı öğrenildi.

Katalan ekibi tarafından yapılan açıklamada İlkay Gündoğan'ın Monaco ile oynanan hazırlık maçında kafasına darbe aldığı ve tedbir amacıyla Valencia maçının kadrosunda yer almadığı belirtildi.

Transfer açıklaması

Barcelona'daki geleceği merak konusu olan İlkay Gündoğan, Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile transferde anılıyordu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Türk asıllı yıldız, transfer iddiaları hakkında şu açıklamayı yaptı: "Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Nasip kısmet. Bir gün olabilir ama... Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum. Nasip kısmet, her şey olabilir. Türkiye'yi çok seviyorum. Hatta annem babam burada yaşıyorlar."

Senin için hazırladığımız haberler