İlkay, Dortmund'u karıştırdı!

08.05.2015 - 11:54 | Son Güncellenme: 08.05.2015 - 11:54

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, sözleşme yenilemeyeceğini açıklayan İlkay Gündoğan’ın bu yaz kesin olarak takımdan ayrılacağını söyledi.

AJANSSPOR- Dortmund ile gelecek sezonun sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyecek olan İlkay Gündoğan, dün Alman basınına yaptığı açıklamada sözleşme yenilemeyecek olmasının bu yaz takımdan ayrılacağı anlamına gelmediğini söylemişti.

Fakat bugün Bild gazetesine konuşan Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc ise konuya son noktayı koydu: “Aramızdaki görüşmeler sonucunda sözleşme uzatmama kararı çıktı. İlkay bu yaz takımdan ayrılacak. Tabii onun için gelecek olan teklifler de önemli. Ama şu ana kadar resmi bir girişim yok.

Daha önce Robert Lewandowski’de benzer bir durum yaşayan Dortmund, onu sözleşmesi bitene kadar takımda tutma kararı almıştı. İlkay her ne kadar kalabilirim dese de Dortmund, İlkay’dan para kazanmayı hedefliyor.

İlkay dün verdiği röportajında Manchester United ile anlaştığı iddiaları için şöyle konuşmuştu: “Herhalde ilk benim haberim olurdu, haksız mıyım?"

Senin için hazırladığımız haberler