"İlk yarışta kaçınılmaz olaylar olacak"

09.05.2020 - 18:01 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 18:05

"İlk yarışta kaçınılmaz olaylar olacak"

Formula 1 ekiplerinden Red Bull'un takım patronu Christian Horner, Formula 1 pilotlarının aylar sonra ilk kez yarışlara çıktığında bazı olaylar yaşanabileceğini düşündüğünü söyledi. Horner, yaptığı açıklamada ilk yarışlarda kazaların yaşanabileceğini ve pistlerde yaşanacak olayların kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Pistte kaçınılmaz olaylar yaşanacak"

Pilotların direksiyondan uzun bir süredir uzak kaldığını belirten Red Bull'un takım patronu Christian Horner: "Salgın sebebiyle verilen ara sebebiyle çoğu pilot aylardır direksiyon başına geçemedi. Muhtemelen bu ara, pilotların direksiyondan uzak kaldıkları en uzun araydı. Şahsi düşüncem yarışlar başladığında pilotların durumu ilk yarışlarda eskisi kadar iyi olmayacak ve bu yüzden pistte kaçınılmaz olaylar yaşanacak" ifadelerini kullandı.

"Sevdiğiniz bir şeyden uzun bir süre ayrı kalınca..."

"Bu dönemde hepimizin ayrı kalması iyi bir şey değil. Ancak biz takım olarak bu konuya da adapte olduk. Sorunlara çözümler belirliyoruz ve birarada kalabiliyoruz. Hepimiz sezona başlamak istiyoruz. İçimizdeki Formula 1 ve rekabet aşkı durmuyor. Pilotlarımız bu dönemlerde pistlerde olurken, şimdi evde yarış simülatörler sayesinde antrenmanlarını gerçekleştiriyorlar. Sevdiğiniz bir şeyden uzun bir süre ayrı kalınca onu ne kadar özlediğinizi anlıyorsunuz."

Senin için hazırladığımız haberler