İlk maçın yıldızı bu maçta yok! Milli takıma iyi haber...

17.11.2020 - 11:49 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 11:56

18 Kasım Çarşamba günü TSİ 22:45'te Macaristan'ın konuğu olacak A Milli Takımımıza iyi haber geldi. Macarların yükselen yıldızı Dominik Szoboszlai aday kadrodan çıkarıldı. İşte nedeni...

İlk maçın yıldızı bu maçta yok! Milli takıma iyi haber...

Mert ELAM-AJANSSPOR

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup son maçında Macaristan'ın konuğu olacak A Milli Takımımız, bu karşılaşmada Zeki Çelik (sakatlık), Cengiz Ünder (cezalı), Çağlar Söyüncü (sakatlık) ve Enes Ünal'dan (özel izin) yararlanamayacak.

Macarlar da bu maç öncesi en önemli oyuncusu kaybetti.

Macaristan Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Dominik Szoboszlai, Avusturya'daki sıkı karantina kuralları nedeniyle kulübü Salzburg tarafından geri çağrıldı. 

20 yaşındaki oyuncu, Türkiye karşısında sahaya çıksa cumartesi günü Sturm Graz'la oynanacak lig maçında forma giyememe tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktı. 

Ligde son hafta Rapid Wien ile 1-1 berabere kalarak ilk puanlarını kaybeden Salzburg böyle bir durumun yaşanmaması için önlemini aldı. 

Genç yıldız, geçen perşembe İzlanda ile oynanan Avrupa Şampiyonası Elemeleri final maçının son dakikalarında da kritik bir gole imza atmış ve ülkesini Avrupa Şampiyonası'na taşımıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler