İlk haftanın kapanış maçında kazanan Titans

15.09.2020 - 08:34 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 08:34

 
NFL'de  Tennessee Titans, 1. haftanın kapanış maçında Denver Broncos'un konuğu oldu. 
 
Bertan ERMAN
 
İki takım da maçtaki ilk hücum serilerinden sayı çıkaramazken, Tennessee Titans'ta Stephen Gotskowski, ilerleyen dakikalarda 47 yard uzaktan alan golü kaçırdı. (5.23) Buna karşılık Broncos, çeyreğin bitimine 26 saniye kala, Drew Lock'ın Noah Fant ile oynadığı 9 yardlık pas oyununda touchdownı buldu. Öne geçen Colorado ekibi, ekstra golün ardından skoru 7-0'a taşıdı ve ilk 15 dakikayı da bu şekilde tamamladı. 
 
Titans'tan cevap ikinci çeyrekte geldi. Emin adımlarla ilerleyen Nashville ekibi, tight end pozisyonunda oynayan MyCole Pruitt'in Ryan Tannehill'ın 1 yardlık pasında topu gol bölgesinde tutmasıyla, fumble sonrası elde edilen hücum serisini  touchdownla tamamladı. Akabinde Stephen Gotskowski'nin ekstra golü isabetli oldu ve skora 7-7'lik eşitlik geldi. (9.22) Stephen Gotskowski, çeyreğin son dakikası içinde bir alan golü daha kaçırdı ve devreye girilirken skordaki denge bozulmadı. Üçüncü çeyrekte ise her iki takım da sayı bulamadı.
 
Tennessee Titans, son 15 dakikaya önceki çeyrekten kalan hücum serisini sürdürdü. Denver Broncos'un bu seriye karşı savunması etkili oldu ve Titans'ı son hücum hakkına sürükledi. Nashville ekibi, son hakkında, 1 yardlık mesafede touchdownı yaptı. Gol bölgesinde boş kalan tight end Jonnu Smith, Ryan Tannehill'ın attığı pası rahatça yakaladı. Ancak Stephen Gotskowski'nin ekstra gol vuruşu dışarıya gitti. (13.49) 6 sayı farkla geriye düşen Broncos'un cevabı gecikmedi. Colorado ekibinin yeni running backlerinden Melvin Gordon, 1 yardlık koşu oyunundan touchdown çıkardı. Bir kez daha beraberliği sağlayan Broncos, Brandon McManus'un ekstra golüyle 14-13 öne geçti. (9.08) Heyecan dolu maçın bitimine 17 saniye kala Stephen Gotskowski'nin 25 yard uzaktan attığı alan golüyle bir kez daha skorda üstünlüğü yakalayan Titans, mücadeleden 16-14 galip ayrıldı.
 
MAÇTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER
 
 DENVER BRONCOS 
 
Drew Lock (QB): 33'te 22 pas isabeti, 216 yard pas mesafesi, 1 touchdown pası
Melvin Gordon (RB): 15 koşu oyununda 78 yard mesafe ve 1 koşu touchdown, 3'te 3 pas yakalamada 8 yard mesafe
Noah Fant (TE): 6'da 5 pas yakalamada 81 yard mesafe ve 1 pas yakalama touchdownı
 
 TENNESSEE TITANS 
 
Ryan Tannehill (QB): 43'te 29 pas isabeti, 249 yard pas mesafesi, 2 touchdown pası, 3 koşu oyununda 14 yard mesafe
Jonnu Smith (TE): 7'de 4 pas yakalamada 36 yard mesafe ve 1 pas yakalama touchdownı 
 
Fotoğraf: Tennessee Titans
 

Senin için hazırladığımız haberler