İlk defa Ajansspor duyurdu, Gaziantep Erol Bulut'u resmen açıkladı

20.05.2021 - 19:07 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 19:11

Süper Lig ekibi Gaziantep FK, teknik direktör Erol Bulut ile anlaşıldığını resmen duyurdu. Peki Gaziantep ve Erol Bulut kaç yıllık sözleşmeye imza attı? İşte detaylar...

İlk defa Ajansspor duyurdu, Gaziantep Erol Bulut'u resmen açıkladı

AJANSSPOR - HABER

İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu Erol Bulut - Gaziantep FK anlaşması resmiyete kavuştu. Süper Lig ekibi, teknik direktörlük koltuğu için Erol Bulut ile anlaşıldığını resmen açıkladı.

Gaziantep FK'nın Erol Bulut açıklaması

Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, ''Yeni Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Başkan Vekilimiz Cevdet Akınal ile yöneticilerimiz Cihan Koçer, Erhan Özmen ve Ahmet Fikret Kileci'nin de katılımıyla üç yıllık resmi sözleşmeye imza attı'' ifadelerine yer verildi. 

Süper Lig’i 9. sırada bitiren Gaziantep Futbol Kulübü, sezona önce Marius Sumudica ile başlamış ardından göreve gelen Ricardo Sa Pinto ile sezon sonunda yollarını ayırmıştı. 

Fenerbahçe ile 34 maçta 21 galibiyet aldı

45 yaşındaki Erol Bulut ise, Alanyaspor’dan geldiği Fenerbahçe’de toplam 34 maça çıktı. Bulut bu karşılaşmalarda 21 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. 

Oynattığı futbol ve özellikle Kadıköy’de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Erol Bulut’un sarı-lacievertli taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmamıştı. Daha sonra Fenerbahçe'de Erol Bulut'un yerine Emre Belözoğlu takımın başına geçmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler