İlhan Palut'tan transferde Serdar Gürler açıklaması!

05.06.2020 - 14:28 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 14:33

Göztepe'nin İspanyol ekibi Huesca'dan kiraladığı Serdar Gürler'in takımdaki geleceği merak konusu oldu. Serdar Gürler, Göztepe'de kalacak mı? İzmir ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, transfer konusunda özel açıklamalar yaptı.

İlhan Palut'tan transferde Serdar Gürler açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Serdar Gürler’in takımdaki geleceği merak konusu oldu. Huesca’ya dönmek istemeyen futbolcu, Göztepe’de kalacak mı? Trabzonspor futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor mu? Detaylar ve gelişmeler haberimizde…

Serdar Gürler, Göztepe’ye önemli katkılar veriyor

Göztepe’de bu sezon 24 maçta 6 gol 5 asistlik performans ortaya koyan Serdar Gürler ile ilgili teknik direktör İlhan Palut olumlu görüşlere sahip.

İlhan Palut’tan Serdar Gürler için yönetimle görüştü

Palut, performansından memnun olduğu futbolcunun takımdan kalması yönünde bir tavır ortaya koydu ve görüşünü yönetime de iletti.

İlhan Palut, Radyospor’da açıklama yaptı

Radyospor’da yayınlanan Ajansspor Saati programında Emrah Karalinç ve Hasan Begdili’nin canlı yayında sorularını yanıtlayan İlhan Palut, Serdar Gürler için fedakarlık yapılabileceğini söyledi.

İlhan Palut: ”Serdar için fedakarlık yapılabilir”

Palut, “Serdar Gürler çok değerli bir oyuncu. Hem takımdaşlığı hem de kalitesiyle başarılı bir isim. Serdar Gürler, Göztepe’de kalması adına fedakarlık yapılabilecek bir oyuncu. Yönetim de aynı görüşte. Taraftar, yönetim, teknik heyet kalmasını istiyor. Umarım takımda kalır” ifadelerini kullandı.

Serdar Gürler, Trabzonspor’un transfer gündeminde

Serdar Gürler, Huesca’dan önce Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Trabzonspor, Elazığspor ve Sochaux formalarını giydi. Serdar Gürler’e Trabzonspor transferde yakın ilgi gösteriyor.

Senin için hazırladığımız haberler