Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan Beşiktaş maçı sonrası açıklama

03.05.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 22:51

Süper Lig'de Beşiktaş'a konuk olan Çaykur Rizespor, mücadeleyi 3-2 kaybetti. Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, maçın ardından açıklama yaptı. Detaylar.

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan Beşiktaş maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Kara Kartal, maçı 3-2 kazandı. Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Attığımız gol bile öz güvenimizi artıramadı"

İlhan Palut, "İlk yarı oyuna giremedik bir türlü. Maçın büyük bölümünde savunma yapmaya çalıştık. Attığımız gol bile öz güvenimizi artıramadı. Beşiktaş çok çabuk cevap verdi. İlk yarının geneline baktığımız zaman elimize geçen topları saniyeler içinde kaybetmek oyundan düşürdü. Sahada sadece rakibi karşılamak için koşan takım görüntüsü ilk yarının özetiydi" şeklinde konuştu.

"Bugün burada kazanmamız lazımdı"

Palut, İkinci yarı oyunu dengeledik. Daha iyi mücadele ettik. Beşiktaş'ı da geri koşturmaya başladık. Karşılıklı goller. İkinci golü de çok kötü yedik. Telafi ettik. Bugün burada kazanmamız lazımdı. Sahada nasıl kazanabilirizin planlarını yapıyorduk. Bugün 3 puan lazımdı. Yine bir duran top... Karambol golüyle maçı kaybettik" ifadelerini kullandı.

"Gerçekten bu takım için mükemmel bir sezondu"

Palut, "Son 3 haftanın 2 haftasında 90+7'lerle kaybedilen puanlar... Son derece üzücü. Gerçekten bu takım için mükemmel bir sezondu. Ligin limitlerini en fazla zorlayan takım Rizespor'du. Böyle bir kenetlenmeyi son 3 haftaki performansımız nedeniyle perçinleyemediğimiz için üzgünüz. Takımımın ikinci yarıdaki mücadelesinden memnunum. Ortada 9 puan var. Hepsi için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler