İlan açtılar! "İngiltere Milli Takımı'nın başına geçecek teknik direktör aranıyor"

19.07.2024 - 20:36 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 20:49

Gareth Southgate ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışında olan İngiltere Milli Takımı çözümü internete kamuoyuna açık ilan vermekte buldu.

İlan açtılar! "İngiltere Milli Takımı'nın başına geçecek teknik direktör aranıyor"

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 finalinde kupayı İspanya'ya kaybeden İngiltere'de Gareth Southgate ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürmeye devam ediyor. Ada ekibi aradığı teknik adamı bulmak için ilginç bir yönteme imza attı.

İnternete ilan verdiler

Hem EURO 2020'i hem EURO 2024'ü Gareth Southgate yönetiminde finalde kaybeden İngiltere'de 53 yaşındaki teknik direktör ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışları ilginç bir yöntemle başladı. İngiltere Futbol Federasyonu internete ilan vererek teknik direktör aradığını duyurdu.

İngiltere ile adı geçen teknik direktörler

Ada basınında çıkan haberlere göre İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United'ın başında bulunan teknik direktör Eddie Howe'u ilk hedef olarak belirlerken İngiliz olmayan bir teknik adama da teklif götürme fikrine sıcak bakan federasyon, daha önce Premier Lig'de görev almış Mauricio Pochettino ve Thomas Tuchel'i de listesinde bulunduruyor.

Senin için hazırladığımız haberler