Trabzonspor'da Vitor Hugo'dan iyi haber geldi! İkinci MR sonucu çıktı...

04.03.2022 - 16:11 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 16:49

Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı kupa maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Brezilyalı stoper Vitor Hugo'dan iyi haber geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Vitor Hugo'dan iyi haber geldi! İkinci MR sonucu çıktı...

Antalyaspor ile Şenol Güneş Kompleksi'nde oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçının 85. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan savunma oyuncusu Vitor Hugo'nun sağlık durumuyla ilgili yapılan ilk açıklamada, “Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sağ bacağından sakatlanan Vitor Hugo’nun çekilen MR’ında sağ tibia lateral platoda non-deplase kırık tespit edilmiş olup konservatif tedavisi planlanan oyuncumuza uzun bacak alçısı uygulanmıştır” denilmişti.

İkinci MR sonucu sevindirdi

Uzun süre sahalardan uzuk kalması beklenen 30 yaşındaki futbolcunun çekilen İkinci MR'ından ise sevindiren haber geldi.

Çatlak çok daha küçük çıktı

61Saat'in haberine göre; şişliğin dinmesinin ardından ikinci kez MR’a giren Hugo’nun dizindeki çatlağın çok daha küçük olduğu ve iyileşme sürecinin daha hızlı geçeceği öğrenildi. Başarılı futbolcunun bacağındaki alçı çıkarılarak açı ayarlı dizlik takıldı.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'nın dönüşüne izin çıktı! Süper Lig'e...
Habere Git

Ligin son maçına yetişebilir

İlk güne nazaran ağrı hissetmeyen Hugo’nun değneklerle günlük yaşamını sürdürdüğü ve ligde oynanacak olan son maça yetişme ihtimali olduğu öğrenildi. 

Brezilyalı futbolcunun tedaviye vereceği cevaba göre oyuncu için sağlık kurulu karar verecek. Tecrübeli stoperin ligin 29. haftasında Trabzon'da oynanacak Göztepe maçını takımını yalnız bırakmama adına tribünden takip edeceği öğrenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler