İki sakatından haber var! Fenerbahçe...

03.04.2021 - 13:24 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 13:27

Son dakika hasberleri... Fenerbahçe Beko'nun yıldız basketbolcuları Jan Vesely ve Nando De Colo, THY EuroLeague'deki Barcelona maçında sakatlanmıştı. Taraftarlar ise 'Jan Vesely ve Nando De Colo ne zaman dönecek, sakatlıklarında son durum ne?' aramalarını şimdiden sıklaştırdı. Fenerbahçe Beko'dan sakatlıklarla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

İki sakatından haber var! Fenerbahçe...

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'de Barcelona maçında sakatlanan Jan Vesely ve Nando De Colo hakkında resmi siteden açıklama paylaştı.

Jan Vesely ve Nando De Colo sakatlıktan ne zaman dönecek?

Yapılan açıklamaya göre Jan Vesely sahalardan en az iki hafta uzak kalacak. Nando De Colo'nun durumu ise Real Madrid maçı öncesi yeniden değerlendirilecek.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Oyuncumuz Jan Vesely’nin 3 Nisan Cumartesi günü (bugün) Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde çekilen MR’ında sol ayak bileği dış yan bağ lezyonu tespit edilmiştir. Jan Vesely’nin tedavisine başlanmıştır ve sporcumuzun durumu, iki hafta sonra tekrar değerlendirilerek dönüş sürecine karar verilecektir. Karşılaşmanın son çeyreğinde sakatlanan Nando De Colo’nun diz travması nedeniyle tedavisine başlanmıştır. Sporcumuzun durumu, Real Madrid karşılaşması öncesinde tekrar değerlendirilecektir."

Senin için hazırladığımız haberler