Iğdırspor'da Bayram Toysal dönemi!

14.10.2021 - 11:56 | Son Güncellenme: 14.10.2021 - 12:00

TFF 3. Lig'de Iğdırspor, teknik direktörlük görevine Bayram Toysal'ı getirdi. Batuhan Karadeniz'in de oynadığı Iğdırspor'ın yeni hocası hedefini anlattı.

Iğdırspor'da Bayram Toysal dönemi!

AJANSSPOR-HABER 

TFF 3. Lig ekiplerinden Iğdırspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Iğdırspor, Bayram Toysal ile anlaşmaya vardı. Detaylar haberde... 

Bayram Toysal ile imzalar atıldı

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, birçok Anadolu ekibinde görev yapan Toysal ile her konuda anlaştı ve imzalar da atıldı.

"Başarıya ulaşacak tecrübeye sahibiz"

Bayram Toysal, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, "Iğdır Futbol Kulübü bünyesi altında çalışacağım için mutluyum. Beklentileri bilerek geldiğim bu camiada başarıyı getirecek donanıma ve tecrübeye sahip bir ekibiz. Futbolcularımla beraber çok çalışarak mutlu sona ulaşacağımıza eminim. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Batuhan Karadeniz ile buluşmuş olacaklar 

Iğdırspor, 3. Lig'de 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 10. sırada bulunuyor. Iğdırspor'da Batuhan Karadeniz de forma giyiyor. Batuhan şu ana kadar 6 maçta 3 gol attı. Batuhan Karadeniz ile Bayram Toysal, Hekimoğlu Trabzon'da da birlikte çalışmıştı.

Bayram Toysal'ın çalıştırdığı takımlar

Profesyonel teknik direktörlük kariyerine Anadolu Üsküdarspor’da başlayan Bayram Toysal, Diyarbekirspor, Silivrispor, Ankara Demirspor, Tarsus İY. Tuzlaspor, Hatayspor, ve son olarak Hekimoğlu Trabzonspor’u çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler