Iğdır’dan savunmaya ‘Süper’ takviye

05.07.2024 - 12:02 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 12:04

Gelecek sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trendyol 1. Lig ekibi Iğdır FK, Süper Lig temsilcisi Samsunspor ile yollarını ayıran Alim Öztürk’ün transferinde sona geldi.

Iğdır’dan savunmaya ‘Süper’ takviye

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR ÖZEL

TFF 2. Lig’de şampiyon olarak tarihinde ilk kez Trendyol 1. Lig’de mücadele etme hakkını elde eden Iğdır FK, gözünü Süper Lig’e dikti. Bugüne kadar önemli takviyeler yapan Iğdır ekibi, savunmasına yapacağı transferi Süper Lig’de buldu. 

Görüşmelerde sona gelindi

Doğu Anadolu temsilcisi, Samsunspor ile yollarını ayıran Alim Öztürk transferinde önemli aşama kaydetti. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki stoper ile görüşmeleri olumlu yönde ilerleyen Iğdır FK, bir pürüz çıkmaması halinde resmi sözleşmeye imza atmayı planlıyor.

Kariyerine Hollanda’da başladı

Kariyerine Hollanda’da başlayan Alim Öztürk, 2013 yılında Canbuur’dan Trabzonspor’a transfer olarak Türkiye macerasına başladı. Başarılı savunmacı, sırasıyla 1461 Trabzon, İskoç ekibi Heart, Boluspor, İngiliz temsilcisi Sunderland, Ümraniyespor ve Samsunspor formalarını giydi.

25 maça çıktı

2022 yılından bu yana Samsunspor forması giyen deneyimli futbolcu, geçen sezon Süper Lig’de 25 maça çıktı. Bin 927 dakika oyunda kalan Alim Öztürk, 2 kez asist yaparak skor katkısı verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler