"İdolüm Oğuzhan Özyakup"

21.03.2017 - 13:36 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 13:36

AJANSSPOR ÖZEL- Yeni Malatyaspor'un genç oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

"İYİ BİR EKİBE GELDİM"

"Sezon öncesinden bu güne kadar ki sürede takım olarak iyi bir yön çizdiğimiz için iyi bir ekipe geldiğimi düşünüyordum. Ve bu konumda da iyi bir yerde olduğumuzu gördüm.

"HEDEFİM AVRUPA"

"Kulübümle birlikte gelebilecek en iyi yere gelmek her futbolcunun hayalidir. Şu an Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bireysel olarak hedefim Avrupa'da futbol oynamak. Son haftalarda forma şansı buluyorum. Hayatta uzak diye bir şey yok. Çalıştıktan sonra hedeflerin hiçbir şekilde uzak değil"

"MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMADIĞIM ZAMAN ÜZÜLÜYORUM"

"Türk oyuncular bence eşit şartlarda olduğu zaman dünyadaki oyunculardan daha yetenekli. Son haftalarda bek olarak oyuna girmeme rağmen idolüm orta sahadan Oğuzhan Özyakup. Teknik ve dikine oynuyor. Bende dikine oynamayı seviyorum. Son haftalarda forma şansı buldum. Milli takım yabancı olduğum bir ortam değil. Her oyuncunun olduğu gibi benimde hedefim milli takım. Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bana bu şansı verip benim bu konuma gelmemi sağladılar. Milli takım kadrosu açıklandığında listeyi kontrol ediyoruz. İsmimiz olmadığında illaki üzülüyoruz ama çağrılmak için daha çok çalışıyoruz.

"MÜCADELE AĞIRLIKLI BİR FUTBOL VAR"

"3'. Lig  ve TFF 1.Lig arasındaki fark, 3.Lig'de tamamen mücadele ağırlıklı bir oyun sergileniyor. Arkadaşlarımın abilerimin durumlarını bildiğim için, gerek saha içi gerek saha dışı şartlar olsun, daha mücadeleye
yatkın bir futbol var.  TFF1. Lig'de daha çok zeka ağırlıklı ve yeteneğe dair bir futbol var"

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler