Ice Cube: "NBA ve ESPN, BIG3 Basketbol Ligi’ni Yok Etmeye Çalışıyor"

18.10.2022 - 21:15 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 21:19

Amerikalı rapçi Ice Cube, NBA ve ESPN’in BIG3 Basketbol Ligi’ni yok etmek için ellerinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. İşte Cube'nin açıklamaları.

Ice Cube: "NBA ve ESPN, BIG3 Basketbol Ligi’ni Yok Etmeye Çalışıyor"

BIG3 Basketbol Ligi’nin kurucularından Amerikalı yapımcı Ice Cube yeni Twitter paylaşımı ile dikkat çekti. 53 yaşındaki yapımcı yaptığı paylaşım ile NBA ve ESPN’in güçlerini sonuna kadar kullanarak BIG3 Basketbol Ligi’ni yok etmeye çalıştığını iddia etti.

"Güçlerinden geleni yapıyorlar"

Twitter üzerinden kendisini destekleyen bir paylaşımı yanıtlayan Ice Cube yanıtı ile sporseverleri şaşırttı. Paylaşımında NBA ve ESPN’i kurucularından olduğu BIG3 Basketbol Ligi’ni yok etmeye çalışmakla suçlayan Amerikalı rapçi şunları söyledi: "Seni takdir ediyorum. Kesinlikle herkesin desteğine ihtiyacımız var. NBA ve ESPN, BIG3’yi görmezden gelmek ve yok etmek için güçlerinden gelen her şeyi yapıyorlar."

"Biz tamamlayıcıyız"

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile dikkat çeken Ice Cube’ün NBA’e karşı ilk sitemi bu paylaşımı değil. Amerikalı yapımcı 2020’de BasketballNews için verdiği röportajda şu ifadeleri kullanarak kurucu ortaklarından olduğu lige saygı duyulmasını istediğini belirtmişti: "NBA, BIG3'ün en iyileri olmadı. Tabii ki herkesin önünde doğru ifadeleri kullanıyorlar. Ama özelde biliyoruz ki sahne arkasında sponsorlar, yayıncılar, falan geliyor… Yani bilirsin, bu beni biraz üzdü. Ligi seviyorum ve hâlâ lige saygı duyuyorum. Bence Big3 ile daha fazlasını yapmalılar. Kendimizi kanıtladık. Bu ligin dışında birçok oyuncumuz veya eski oyuncularımız bir de eski büyükelçilerimiz var. Bu yüzden NBA'in bizim tamamlayıcı olduğumuzu görmesini diliyorum."

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Erden Timur, TFF'ye gitti!
Habere Git

"Önemli bir ağın parçasıyız"

Ice Cube daha önce yaptığı bir basın açıklamasında BIG3 Basketbol Ligi’nin ülke çapındaki önemini şu sözlerle vurgulamıştı: "Kendim ve tüm lig, ByBlack ve ABD Black Chambers tarafından resmi olarak sertifikalandırılmaktan onur duyuyoruz. Lig ilk günden itibaren siyahi oyunculara, taraftarlara, yatırımcılara ve ortaklara fırsatlar sunmaya kendini adadı ve ülke çapında siyahi işletme sahipleri ağının parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Siyahi girişimi desteklemek benim için ömür boyu sürecek bir tutku ve BIG3, başarılarının üzerine inşa etmeye ve diğer siyahi girişimcileri yükseltmeye devam edecek."

Senin için hazırladığımız haberler