Rıdvan Dilmen'den Antalyaspor- Galatasaray maçı yorumu: ''Icardi'ye 40 gol...''

07.10.2023 - 22:27 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 22:32

Galatasaray’ın Antalyaspor galibiyetini eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5’ta yorumladı. Dilmen, Cimbom'un yıldızı Icardi'ye övgüler yağdırdı. Detaylar...

Rıdvan Dilmen'den Antalyaspor- Galatasaray maçı yorumu: ''Icardi'ye 40 gol...''

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın Antalyaspor galibiyetini Rıdvan Dilmen, TV 8,5’ta yorumladı. Dilmen, Arjantinli yıldız Mauro Icardi’yi övdü ve “Icardi daha ne yapsın?” dedi. Rıdvan Dilmen, “Ben Icardi’yle oynasam 40 tane gol attırırdım” ifadelerini kullandı. 

''Bir futbolcu daha ne yapsın yani?”

Galatasaray’ın ikinci golünü atan Mauro Icardi’ye vurgu yapan Rıdvan Dilmen, “Icardi hiç çıkmadan oynuyor. Icardi futbolun emrettiklerini yapıyor. Icardi, penaltı kaçırıyor 5 dk sonra gol atıyor. Icardi oyundan çıkmayı asla istemiyor. Çünkü gol atmak ve attırmak istiyor. 40 maçta 35 gol 10 asist yaptı Icardi, oynadığı maçtan daha fazla gole katkısı var. Oyundan asla çıkmak istemiyor. Bir futbolcu daha ne yapsın yani?” dedi.  

''Barış ve Ndombele’yi hazır tutmak için oynattı''

Savunmadaki dörtlü omurgayı Okan Buruk’un değiştirmeyeceğini söyleyen Dilmen şöyle konuştu,  
“Kazımcan yerine Angelino gelir. Okan Buruk, maçın kilit oyuncusunu gösterdi Manchester United’daki basın toplantısında. Okan hoca, “Sacha Boey kilit oyuncumuz” dedi. Manchester maçında Hojlund’a değinicem, 1.91 olup bu kadar süratli bir forvet görmedim hayatımda… Abdülkerim topsuz oyunda bile yetişemedi ona.Hoca, Antalya maçını hazırlık maçı olarak gördü, Manchester maçını da Süper Lig maçı olarak gördü. Barış ve Ndombele’yi hazır tutmak için oynattı. Kerem yerine belki bugün Mertens oynayabilirdi. Çünkü Mertens’i kaybetmemek lazım.''

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi: "Sonra dedim iyi ki Galatasaray'lıyım"
Habere Git

''Büyük maçlarda statların dolması gayet güzel''

Okan Buruk'un fizik olarka oyuncuları hazırlanasına değinen Dilmen, ''Galatasaray, maç ritmi kazansın diye oyuncularını oynatıyor maalesef ligimizin yeri bu. Okan hoca fizik olarak Kasım ayını işaret etti. Fenerbahçe mesela fit durumda. Kasım ayı da hoca için doğru bir tarih. Mümkün olduğu sürece devre arasına kadar yan yana gidelim Fenerbahçe’yle diyor Okan Buruk. Mesela Kazımcan yere düştü kalkmadı, Okan hoca “Kalk, kalk” dedi Kazımcan’a. Çünkü olası puan kaybında, Fener kazanırsa fark 4’e çıkardı.  Antalya’da stat doluydu, bu gayet güzel. Büyük maçlarda statların dolması gayet güzel.”

''%70 Galatasaray gruptan çıkar''

Okan Buruk’un Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Bayern Münih maçıyla ilgili sözlerini değerlendiren Rıdvan Dilmen,  “Liderlik için oynayacağız” açıklaması bence dört forvetle çıkacağım açıklamasıdır. Ben öyle algıladım. %70 Galatasaray gruptan çıkar. Galatasaray eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarsa Icardi kalitesinde santrfor almalı” diye konuştu. 

''Ben mesela Icardi’yle oynasam 40 tane attırırdım''

Okan Buruk’un Hakim Ziyech’i, Manchester United maçında gönlü el vermeyerek oynattığını söyleyen Rıdvan Dilmen, “Oyuncu sakatlandı. Zaha ve Ndombele’de yoğurdu üfleye üfleye gidiyor. Kerem kendisini aştı, forvet arkasında kendisini zayıf görüyordum ama Icardi’nin arkasında oynamak büyük avantaj. Bir oyuncu hiç mi ofsayta düşmez? Gülü seven dikenine katlanır olarak oynatıyor Okan hoca Kerem’i. Ben mesela Icardi’yle oynasam 40 tane attırırdım” yorumunu yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler