Eray Yazgan: "Mauro Icardi tarafından bize ödemeniz var diye mesaj geldi"

15.08.2024 - 15:55 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 16:02

Süper Lig takımlarından Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin ödemeler ile ilgili ihtar çektiği iddialara açıklık getirdi.

Eray Yazgan: "Mauro Icardi tarafından bize ödemeniz var diye mesaj geldi"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin ödemeler ile ilgili kulübe ihtar çektiği iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

"Mauro Icardi, dünyada çok önemli bir marka"

A Spor'a konuşan Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "Geçen hafta Hatay maçı günü bu iddia ortaya atıldı. Mauro Icardi, dünyada çok önemli bir marka. Çok ciddi bir şirket aynı zamanda. Muhasebecisi var, avukatı var, menejarleri var. Onların çok ciddi görevleri var.

"Bize bir ödemeniz var diye bir anımsatma mesajı geldi"

Bunların arasında günü gelen ödemeyi muhatabına anımsatmak var. Bize, 22 Ağustos'a kadar şöyle bir ödemeniz var diye bir anımsatma mesajı geldi. Nitekim, herkesin bildiği gibi Avrupa'ya giden takımlar senede 4 kez borçsuzluk kağıdı alıyorlar.

"Bugün itibarıyla öyle bir problem yok"

30 Haziran'da biz geçtik bunu. Eğer böyle bir borç olsa, bunu geçebilir miyiz? O bir anımsatma, 22 Ağustos'a kadar ödemesi yapılacak. Bugün itibarıyla öyle bir problem yok." dedi.

Bilindiği üzere Mauro Icardi'nin, yaklaşık 5 milyon Euro’yu bulan gecikmiş alacakları için Galatasaray’a yazı gönderdiği iddia edilmişti.

Dursun Özbek: "Endişe edilecek bir durum yok"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de, Mauro Icardi'nin alacaklarıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Icardi’nin maaşının bir kısmını ödeyen sponsorluk anlaşmalarının bir kısmı devam ediyor. Bazılarıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Icardi, bizim önemli bir oyuncumuz. Sistem de aynı şekilde devam ediyor. Endişe edilecek bir durum yok”

Galatasaray performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 31 yaşındaki forvet oyuncu, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 75 karşılaşmada 56 gol ve 20 asist kaydetti.

Galatasaray'da 3 kupa kazandı

Arjantinli forvet, Galatasaray ile 2 Süper Lig ve 1 kez de Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler