Icardi'den taraftarı rahatlatan mesaj: ''Bana bırakın''

17.03.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 13:25

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi, ligde kalan 9 hafta için taraftara mesaj göndermesi yaptı. Detaylar...

Icardi'den taraftarı rahatlatan mesaj: ''Bana bırakın''

AJANSSPOR HABER

Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamlayan ve rakibini devirip zirvede yerini sağlama almak isteyen Galatasaray'da moraller yerinde. Cim Bom'da golcü oyuncu Mauro Icardi, taraftarı rahatlatan konuşma yaptı. Detaylar...

''Kalan 9 haftayı bana bırakın''

Sabah'ta yer alan habere göre; Sakatlığını tamamen atlatan ve farklı Rize galibiyeti sonrası verilen izinde ailesiyle İtalya'ya giderek moral depolayan golcü futbolcu, "Son 9 haftayı bana bırakın. Benim zamanım geldi. Golleri atıp şampiyon olacağız" dedi.

Geçen sene 9 haftada 13 gol atmıştı

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan Icardi, son 9 haftada 13 gol atarak takımını sırtlamıştı.

Arkadaşlarına söz verdi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Kritik karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, kenar ortaları konusunda özel çalışmalar yaptırırken, Arjantinli yıldız da arkadaşlarına söz verdi.

37 maç 21 gol 10 asist

Bu sezon 37 resmi maça çıkan Icardi, 21 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Ligin ilk yarısındaki Beşiktaş derbisinde sakatlanan Arjantinli yıldız, sonrasında uzun süre iğneyle sahaya çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler