3-2'lik Manchester United Maçı Sonrası Icardi'den Penaltı İtirafı

04.10.2023 - 00:53 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 01:07

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Manchester United karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. İşte tüm detaylar...

3-2'lik Manchester United Maçı Sonrası Icardi'den Penaltı İtirafı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda İngiliz devi Manchester United'a konuk oldu. Old Trafford'da oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılı ekip iki kez geriye düşmesine rağmen 3-2 kazandı.

Galatasaray'da Icardi, 78'de kazanılan penaltıyı auta yolladı. Ancak Arjantinli yıldız 3 dakika sonra çok klas bir vuruşla Aslan'a Old Trafford'da galibiyeti getirdi.

"Kendime çok kızdım"

Sarı kırmızılı ekibin golcü ismi Mauro Icardi, Manchester United deplasmanındaki 3-2'lik galibiyeti değerlendirdi.

Kaçırdığı penaltı pozisyonunu değerlendiren Arjantinli golcü, "Öncelikle kendime çok kızdım penaltıdan sonra ama sonrasında takımın gösterdiği oyundan, golden ve galibiyetten çok mutluyum. Gruplarda Galatasaray formasıyla ilk golüm o yüzden çok mutluyum." sözlerini sarf etti.

"Sadece 2 maç oynadığımızı unutmamalıyız"

Icardi, 3 puan için mutlu olduklarını ifade ederek, "Mutluyuz şu andaki durumdan. Ama sadece 2 maç oynadığımızı unutmamalıyız. Bunun farkında olalım. 4 maç daha var. Zor maçlar var. Hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptan çıkmak için bu şekilde devam etmek ve bunun bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Old Trafford'da 30 yıl sonra yine destan yazdı
Habere Git

Ndombele: "Biz kendi hedeflerimize konsantreyi"

Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferlerinden Tanguy Ndombele ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

 "İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi bir şekilde mücadele ettik. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. İstanbul'a bu 3 puanla dönmek çok önemli. 3 puanla dönüyoruz. Biz kendi hedeflerimize konsantreyiz. Maç maç zaferlerimize devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler