G.Saray'da Mauro Icardi’den Müjdeli Haber Geldi! Transfer...

24.05.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 10:50

Transfer Haberleri... Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi, menajerine Cim-Bom ile yeniden anlaşması talimatını verdiği öğrenildi. Detaylar.

G.Saray'da Mauro Icardi’den Müjdeli Haber Geldi! Transfer...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Icardi, yeniden anlaşma talimatı verdi

Skorer'de yer alan habere göre; Paris Saint Germain’den kiralanan Arjantinli golcünün menajerine, Cim-Bom ile yeniden anlaşması talimatını verdiği öğrenildi.

Icardi, G.Saray'da kalmak istediğini söyledi

Icardi, İstanbul’a geçtiğimiz gün gelen menajeri Elip Letterio Pino’ya, Galatasaray’da kalmak istediğini söyledi. 

İlgini Çekebilir
Jesus'ta hedef Türkiye Kupası! İlk 11'ler...
Habere Git

"Burada kendimi buldum"

Sarı-kırmızılı yetkililere de bilgi veren yıldız futbolcunun, “Burada kendimi buldum. Hem sahada hem de saha dışında çok mutluyum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Icardi konusunu çözmeye kararlı olan Sportiş AŞ Başkanvekili Erden Timur’un yıldız oyuncunun tavrı sonrası elinin rahatladığı öğrenildi. 

Avrupa’nın önde gelen birçok ekibinin radarında olan Icardi’nin, Galatasaray’da devam etme arzusu, sarı-kırmızılıların PSG ile yapılan pazarlıklarda bunun bir koz olarak kullanmasını sağlayacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan dev transfer hamlesi: İki dünya yıldızı...
Habere Git

Galatasaray elini çabuk tutmak istiyor

Bu sezon ligde 19 gol, 7 asistlik bir performans gösteren Icardi konusunu bir an önce çözmek isteyen sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi ön elemelerini düşünerek elini çabuk tutmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler