Icardi'den İtalyan ekibine transfer cevabı!

01.06.2024 - 11:40 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 11:47

Süper Lig devi Galatasaray'ın bu sene gol kralı olan Arjantinli dünya yıldızı Mauro Icardi'yi İtalyan ekibi Como transfer etmek isterken Icardi'den cevap geldi. Detaylar...

Icardi'den İtalyan ekibine transfer cevabı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın bu sene gol kralı olan yıldız oyuncusu Mauro Icardi'ye transfer teklifleri gelirken son olarak İtalyan ekibi Como'nun direkt teklif sunduğu iddia edildi. Icardi, Comonun gelen teklifine cevap verdi. Detaylar...

Icardi'yi istediler, kabul edilmedi

Sabah'ta yer alan habere göre; Arjantinli yıldız Icardi, son olarak Como'nun teklifini reddettiği ortaya çıktı. Serie A'ya yükselen ve iddialı bir kadro kurmak isteyen İtalyan ekibi Arjantinli golcü için kısa süre önce nabız yokladı.

Ciddi teklif geldi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Cesc Fabregas'ın antrenörlük yaptığı ve Endonezyalı yatırımcısıyla para saçmaya hazırlanan Como, 31 yaşındaki yıldızın kapısını ciddi bir teklifle çaldı.

"Galatasaray'da çok mutluyum"

Daha önce Arabistan'dan gelen astronomik paraları geri çeviren İcardi, "Galatasaray'da çok mutluyum" diyerek İtalyan ekibini reddetti. 

Senenin gol kralı oldu

Galatasaray'ın 24. şampiyonluğunu kazandığı Tümosan Konyaspor mücadelesinin ardından Süper Lig sona erdi. Mauro Icardi, yeşil-beyazlılar karşısında kaydettiği iki golle birlikte skor sayısını 25’e çıkardı ve ligin gol kralı oldu. Golleriyle Galatasaray’ı sırtlayan Arjantinli süperstar, Süper Lig’de 33 gole katkı sağladı ve kariyerinde en yüksek sayıya ulaştığı sezonu geride bıraktı! (25 gol, 8 asist). Icardi, tüm kariyerinde en sık gol katkısı yaşadığı iki sezonu da Galatasaray’da geçirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler