Mauro Icardi, Bayern Münih'e panenka golünü attı elit kulübe girdi

24.10.2023 - 20:34 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 09:43

Galatasaray'ı geçen yıl şampiyonluğa taşıyan kilit isim Mauro Icardi, bu sezon da şovuna devam ediyor. Arjantinli yıldız Bayern ağlarını havalandırdı adını "Panenka Kulübü"ne yazdırdı.

Mauro Icardi, Bayern Münih'e panenka golünü attı elit kulübe girdi

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü haftasında Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk eden Galatasaray'da yıldız futbolcu Mauro Icardi, maça ilk 11'de başladı.

Sarı-kırmızılı takımın Trendyol Süper Lig'de 21 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş ile oynadığı derbide sakatlanan Arjantinli futbolcu, önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi, iğne tedavisiyle Bayern Münih karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

Mauro Icardi, Panenka Kulubü'nde

Kingsley Coman, 8. dakikada Bayern Münih'i 1-0 öne geçirdi. Galatasaray'ın yanıtı 30. dakikada Mauro Icardi'den geldi. Kendisinin düşürülmesinden kazanılan penaltı için beyaz noktaya giden Icardi, panenka penaltısıyla skoru 1-1'e getirdi. Mauro Icardi, Şampiyonlar Ligi'nde panenka penaltısı atan isimler arasına adını yazdırdı. Icardi'den önce panenka penaltısıyla ağları havalandıran son 10 isim şöyle: 

Agüero
Messi
Parejo
Sergio Ramos
Mertens
Depay
Luis Suárez
Messi
Benzema
ICARDI

İlgini Çekebilir
Çılgın Icardi! Bayern'e Panenka yaptı!
Habere Git

Eto'o'dan sonra Mauro Icardi

Opta verilerine göre de; Mauro Icardi, Samuel Eto'o'dan (2008/09) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda hem Manchester United hem de Bayern Münih filelerini havalandıran ilk santrfor oldu.

Galatasaray, Bayern kalesini kuşattı

Galatasaray, Opta'nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2003/04'ten bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında Bayern Münih kalesine en fazla şut (16) çeken takım oldu.

Senin için hazırladığımız haberler