Ibrahimovic’ten itiraf, “Milan’a gelmeseydim…”

02.03.2021 - 16:46 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 17:01

Dış haberler… İtalya’da AC Milan forması giyen Zlatan Ibrahimovic, Sanremo Müzik Festivali öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Lukaku ile tartışması, sakatlığı ve Lebron James ile atışmasını anlatan Ibrahimovic, “Milan’a gelmeseydim, Holywood’da aktör olacaktım.” itirafında bulundu. İşte detaylar…

Ibrahimovic’ten itiraf, “Milan’a gelmeseydim…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalya’da Sanremo Müzik Festivali’ne çok az bir süre kaldı. Her yıl düzenlenen etkinliklere bu yıl Zlatan Ibrahimovic'te katılıyor. Müzik festivali öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ibrahimovic, “Lukaku, Lebron James ve sakatlığı” hakkında süregelen tartışmalara son noktayı koydu.

“Lukaku ile herhangi bir sorunum yok”

İtalya Kupası Çeyrek Finali’nde Milan - Inter karşılaşmasında, maçın sonucundan daha çok Lukaku ve Ibrahimovic’in kafa kafaya gelmesi konuşulmuştu. O günden beri ikili arasında devam eden gerginliğin kalıcı olmadığını, bizzat Ibrahimovic duyurdu. İtalyan Calcio Mercato Gazetesi’nde çıkan habere göre Ibrahimovic, “Lukaku ile kişisel sorunum yok. Sahada olan, sahada kalır.” dedi.

LeBron'a cevap, "Sporcular spor yapmalı"

Bir gazetecinin Lebron James ile aralarında geçen atışmayı sorması üzerine cevap veren Ibrahimovic, “Benim amacım, sporcuların sadece sporla uğraşmasıyla ilgiliydi. Oynadığımız oyunla bir şeyleri değiştirebiliyorsak buna devam etmeliyiz. Yoksa sporla falan uğraşmayalım. Gidip siyasetçi olalım. Irkçılık ve siyaset, taban tabana zıt iki argüman.” şeklinde konuştu.

“Milan’a gelmeseydim…”

Basın toplantısının devam eden bölümünde, İsveçli futbolcudan çok konuşulacak bir itiraf geldi. Ibrahimovic, “Amerika’da oynarken Holywood’a gidebilirdim. Sonra Milan’a geldim. Başka bir dünyada böyle bir ihtimalin yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyorum.” dedi.

Sakatlığı hakkında

AS Roma deplasmanında sakatlanıp oyundan çıkan Ibrahimovic’in en az 5 maç boyunca forma giyemeyeceği konuşuluyor. Bugünkü Sanremo Müzik Festivali’ne katılan oyuncu için gazeteciler, sakatlık durumunu sordu. Ibrahimovic, “Sakatlığım devam ediyor ama bu müzik festivaline katılmak için engel değil. Dans edebilirim.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler