Zlatan Ibrahimovic'ten Mario Balotelli'ye gönderme!

15.10.2023 - 17:19 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 17:46

Geçen sezon futbol kariyerini sonlandıran İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli'ye göndermede bulundu. Detaylar.

Zlatan Ibrahimovic'ten Mario Balotelli'ye gönderme!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan forması giyen ve 1 Temmuz 2023 tarihinde aktif futbol kariyerini sonlandıran Zlatan Ibrahimovic flaş açıklamalarda bulundu.

Trento Spor Festivali'nde gündeme dair açıklamalar yapan İsveçli eski yıldız, Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli hakkında da konuştu.

"Leao'yu, Balotelli ile kıyaslayamayız"

Balotelli'nin yeteneğini kullanmadığını söyleyen Ibrahimovic, "Balotelli yeteneğini ve geleceğini değiştirmek için pek çok fırsata sahipti ama bunu asla yapamadı. Gerçek bu. Leao'yu, Balotelli ile kıyaslayamayız. Leao sahada o tribünde. Hangisi daha iyi Zlatan mı yoksa Leao mu? Zlatan ama Zlatan Leao'yu yarattı.

Tonali? Tonali kumar bağımlısıysa ona yardım etmelisiniz. Bu uyuşturucu gibi. Ayrıca kumarhaneye mi gittiğine yoksa futbola mı bahis oynadığına göre durum değişir" dedi.

İlgini Çekebilir
Wanda Nara'dan Icardi'yi aldattığı iddialarına yanıt geldi!
Habere Git

"Çok fazla teklif alıyorum"

Oynadığı zamana göre daha fazla teklif aldığını söyleyen Ibrahimovic, "Çok fazla teklif alıyorum ama ben fark yaratmak istiyorum. Bir sembol olmak istemiyorum. Milan ile birkaç kez toplantı yaptım, bakalım neler olacak" şeklinde konuştu.

"Barcelona'da ilk 6 aydan sonra düşüncelerim değişti"

Barcelona'ya transfer sürecini değerlendiren İsveçli eski yıldız, "Barcelona'ya gitmek o  zaman herkesin hayaliydi. Inter'de elimden gelen her şeyi yapmıştım ve gelişmek istiyordum. Daha önce kazandığım kupaları kazanacak kadar şanslıydım. Barcelona beni aradığında heyecanlandım. Inter'de elimden gelen her şeyi yapmıştım ama başka zorluklar denemek istedim. Bu kendimle yeni bir meydan okumaydı. İlk altı ay geçti, sonra atmosfer ve düşüncelerim değişti" açıklamasını yaptı.

"İtalya'nın en güçlüsü olduğumuzu gösterdik"

Juventus kariyeri ile sözlerine devam eden Ibrahimovic, "36 değil 38 tane şampiyonluğu var. Çünkü her gün tüm maçlarda elimizden geleni yaptık ve sonuna kadar savaştık. O takımda kim varsa ne yaptığını biliyor. İtalya'nın en güçlüsü olduğumuzu gösterdik. Bunun için 38 şampiyonluk diyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
2024 biletine oynuyoruz, HAYDİ TÜRKİYE! İşte muhtemel 11'ler...
Habere Git

"En mutlu olduğum şampiyonluklardan biriydi"

Milan ile yaşanan şampiyonluğa da değinen Ibrahimovic, "En mutlu olduğum şampiyonluklardan biriydi. Bu takımın ligde favori olmadığı, hatta ilk 4'te bile gösterilmediği bir durumdu. Onlar süperstar olmayan oyunculardı. Ama beraber oynamaya alıştık. Ben her zaman favori takımlarda oynadım ancak bu Milan'da tam tersi oldu. Ama daha sonra grup oluştu ve güçlendik" diye konuştu.

Öte yandan kariyerinde 827 karşılaşmaya çıkan Zlatan Ibrahimovic 496 gol ve 205 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler