İbrahim Üzülmez'in yardımcısından flaş paylaşım! Yükleniyor

21.03.2022 - 14:02 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 14:10

Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in yardımcısı Ümit Şahin'den taraftarları heyecanlandıran flaş bir paylaşım geldi. Üzülmez hangi takımda görev alacak? İşte detaylar...

İbrahim Üzülmez'in yardımcısından flaş paylaşım! Yükleniyor

Beşiktaş'ta ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından sezonun kalan bölümünde Önder Karaveli'nin yerine başka bir teknik direktörle devam edilmesi ihtilami gündeme geldi. Bu gelişme üzerine teknik direktör İbrahim Üzülmez'in ismi de adaylar arasında yer aldı.

İbrahim Üzülmez'i Çebi veto etti

Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi'nin İbrahim Üzülmez ismine onay vermediği öğrenilirken, Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile anlaşma aşamasına gelindi.

İbrahim Üzülmez'in yardımcısından paylaşım: 'loading' 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İbrahim Üzülmez'in yardımcısı Ümit Şahin'in yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İbrahim Üzülmez fotoğrafıyla birlikte 'loading' (yükleniyor) ifadesine yer verdi.

İlgini Çekebilir
'Pres uzmanı' Valerien Ismael! Beşiktaş'ı nasıl bir oyun bekliyor?
Habere Git

Altay'ın başına mı geçiyor?

Ümit Şahin'in bu paylaşımı İbrahim Üzülmez'in yeni bir göreve hazırlandığı şeklinde yorumlanırken, 48 yaşındaki çalıştırıcının Serkan Özbalta'nın istifasının ardından Süper Lig'e ekibi Altay'ın başına geçebileceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler