İbrahim Üzülmez'den Jose Mourinho, Semih Kılıçsoy, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci yorumu

20.10.2024 - 13:28 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 13:36

Son dakika | Teknik direktör İbrahim Üzülmez, A Milli Takım, Jose Mourinho, İrfan Can Kahveci ve Semih Kılıçsoy ile ilgili konuştu. İşte tüm detaylar.

İbrahim Üzülmez'den Jose Mourinho, Semih Kılıçsoy, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci yorumu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Son olarak Süper Lig'de Pendikspor'da görev alan teknik direktör İbrahim Üzülmez, A Milli Takım, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, İrfan Can Kahveci, Semih Kılıçsoy ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgili açıklama yaptı. Üzülmez, futbolculuğu döneminde uzun yıllar formasını giydiği Beşiktaş'a da ayrı bir parantez açtı.

"Hakan Çalhanoğlu’nu eleştirenleri anlamıyorum"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Üzülmez, "A Milli Takımımız’da kolej havası var. Milli Takımımızı çok beğeniyorum. İnşallah daha da başarılı olacağız. Hakan Çalhanoğlu’nun A Milli Takım performansını eleştirenleri anlamıyorum. Hakan Çalhanoğlu her mili maçta performansının yüzde yüzüyle oynuyor, her şeyini veriyor. Bu ismin Milli Takım'da olması önemli bir avantaj" dedi.

"Giovanni van Bronckhorst Gaziantep maçında Semih'e şans vermeliydi"

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u değerlendiren Üzülmez, Giovanni van Bronckhorst'un milli futbolcuya daha çok şans vermesi gerektiğini savundu. Üzülmez, "Giovanni van Bronckhorst Hoca, Gaziantep maçının son 10 dakikasında Semih’e şans verebilir miydi? Bence vermeliydi. Semih, Gaziantep maçında 10 dakika da olsa oynayabilecek bir oyuncu. Bu konuda hocayı eleştirebilirim. Hoca, Semih’in sırtını sıvazlamalı ve destek olmalı. Camia olarak Semih’e destek olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Mourinho'ya mesaj

Gençlerbirliği’nde birlikte çalıştığı Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci’ye ayrı bir parantez açan Üzülmez, "Jose Mourinho’ya günaydın diyorum. Samsun maçında İrfan Can'ı oynatacakmış. Ben de günaydın diyorum. (Gülerek) Günaydın Mourinho. Mourinhoya saygı duyuyorum, önemli bir teknik direktör ancak İrfan Can hem Fenerbahçe’de hem de Milli Takım'da her an her şey yapabilecek bir oyuncu. Daha önceden şans verilmesi lazımdı. İrfan Can, Fenerbahçe için her an skor alabilecek, her an oyunun kaderini değiştirebilecek yapıya sahip" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş’tan teklif almadım"

İbrahim Üzülmez son olarak, "Süper Lig'de Başakşehir, Eyüpspor, Göztepe, Samsunspor üst sıraları zorlayacaktır. Şampiyonluk yarısındaki takımlara da zorluk çıkaracaktır. İlk sekiz hafta keyifli geçti umarım bu şekilde devam eder. Kariyerimle ilgili de gelen teklifler oldu görüştüğümüz kulüpler oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beşiktaş’tan futbolu bıraktıktan sonra herhangi bir görev için teklif almadım. Beşiktaş benim camiam. Özkaynak düzeninde belki bugün belki yarın belki ilerleyen yıllarda görev gelirse başımızın üstüne" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler