Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'den flaş Beşiktaş itirafı

07.03.2024 - 15:57 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 16:09

Süper Lig ekibi Siltaş Yapı Pendikspor'da geçtiğimiz hafta göreve gelen teknik direktörü İbrahim Üzülmez, küme kalma, rakibi Fenerbahçe, eski takımı Beşiktaş ve futbolcusu Alpaslan Öztürk hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'den flaş Beşiktaş itirafı

AJANSSPOR - HABER

Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez TRT Spor'a yaptığı açıklamada Pendikspor'u ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.  

"Başlangıcımız kötü oldu bitirişimiz iyi olacak"

2-0 mağlup oldukları takımın başında çıktığı ilk maç olan Konyaspor karşılaşmasına değinen İbrahim Üzülmez, "Konyaspor karşılaşmasında istediğimiz başlangıcı yapamadık. Kötü oynadık. 3 gün oyuncularımızla beraberdik. Onları mental anlamda yukarı taşımaya çalıştık. Ben daha fazla bir reaksiyon göstereceklerini düşünüyordum. Çok iyi oynamamamıza rağmen 4 pozisyonumuz var. Bunları değerlendirebilseydik kötü oynadığımız maçta belki de puan ya da puanlar alabilirdik. Oyuncularımıza inanıyoruz. Oyuncuların o özgüveni için bir kıvılcıma ihtiyaç var. İnşallah Fenerbahçe maçıyla beraber çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Başlangıcımız kötü oldu bitirişimiz iyi olacak." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe maçını çıkış maçı olarak görüyoruz"

Haftasonu oynayacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren Üzülmez "Fenerbahçe maçı zor bir maç. Maçın favorisidir. Dünden beri Fenerbahçe'nin analizlerini yapmaya çalışıyoruz. Pazar günkü maçı bizim için çıkış maçı olarak görüyoruz. Oyuncularım da o reaksiyonu gösterecektir." dedi. 

"Alpaslan ile konuşmamız 45 saniyede bitti"

Üzülmez, geçmişte kendisi hakkında olumsuz ifadeler kullanan defans oyuncusu Alpaslan Öztürk'le bir problemi olmadığını belirterek, "Bazen futbolcular ayrıldığı takım içerisinde zaman zaman futbolcular hocalarla sorun yaşarlar ki biz de yaşadık. bu tür röportajların doğru olmadığını düşünüyorum. Hoca - oyuncu, oyuncu - hoca tarafından bu tür polemikler doğru değil. Profesyonellikte bazen o tür şeyler söylersiniz döner dolaşır aynı takımda kendinize yer bulursunuz. Tıpkı Alpaslan'ın olduğu gibi... Alpaslan ilk geldiğinde benimle konuşmak istediğini söyledi. Haber yolladılar. Alpaslan'ın haber yollaması benim için yeterliydi. İnsanlar 'Alpaslan bundan sonra oynayamaz" diyor. Ama geçen hafta oynadı. İyi de oynadı, başarılı bir performans sergiledi. Takımın ligde kalması için üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Bu sözleri kullandıktan sonra 'başka söze gerek yok. Bu söylem, bu adımı atman benim için yeterlidir' dedim ve görüşmeyi bitirdik." dedi.

"Bize de inanılsa, sorumluluk verilse biz de yaparız"

Yıllarca formasını giydiği Beşiktaş'ı çalıştırmanın hayali olduğunu belirten İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş'ı çalıştırma hayalim futbolu bıraktığımdan günden beri vardı zaten. Çok kolay mı değil. İstiyorum mu istiyorum. Bazen bize de daha fazla şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Santos geldi. Bir şeyler yapmaya, takımı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Ama emin olun; bize de güvenilse, bize de inanılsa bize de o sorumluluk verilse biz de yaparız. Çünkü saha içerisinden geldik. Üst düzey oyuncularla çalıştık. Biz hep kriz dönemlerinde takımlarımıza geliyoruz. Ve kriz dönemlerinde takımları en iyi şekilde limana yanaştırmaya çalışıyoruz. Sezon başlarında doğru bir planlamayla birlikte daha güzel işler yapacağıma dair de kendime sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler