İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş itirafı!

07.03.2024 - 20:21 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 20:31

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden İbrahim Üzülmez, en büyük hayalinin Siyah-Beyazlılar'ı çalıştırmak olduğunu söyledi. Pendikspor Teknik Direktörü, Fernando Santos hakkında konuştu.

İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş itirafı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'u çalıştıran teknik direktör İbrahim Üzülmez, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Üzülmez, efsanesi olduğu Beşiktaş'la ilgili itirafta bulundu.

"En büyük hayalim Beşiktaş'ta çalışmak"

İbrahim Üzülmez, "Futbolu bıraktığımdan beri en büyük hayalim Beşiktaş'ta çalışmak. Çok kolay mı? Değil...İstiyor muyum? İstiyorum..." ifadelerini kullandı.

"Bize daha fazla şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum"

Üzülmez, "Bazen bize de daha fazla şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Santos, şu anda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama emin olun; bize de güvenilse, bize de inanılsa, bize de o sorumluluk verilse biz de yaparız" dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Anlaşma sağlandı! İşte Selçuk İnan'ın yeni takımı...
Habere Git

"Hep kriz dönemlerinde takımlara geliyoruz"

İbrahim Üzülmez, "Çok üst düzey oyuncularla çalıştık, biz hep kriz dönemlerinde takımlara geliyoruz ve o takımları sağlıklı bir şekilde limana yanaştırmaya çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Pendikspor'la ilk maçını kaybetti

Geçen hafta Süper Lig ekibi Pendikspor'a imza atan İbrahim Üzülmez, yeni takımının başında henüz 1 maça çıktı. Üzülmez, ilk maçında Konyaspor'u ağırlarken sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Pendikspor'un Süper Lig'deki puan durumu

Pendikspor, Süper Lig'de geride kalan 28 haftada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak, 26 puan ile 19'uncu sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler