İbrahim Üzülmez: "Kocaeli çocuğuyum ama Kocaelispor yüzümüze bakmadı"

14.05.2022 - 19:29 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 19:36

Kocaelispor karşısında 2-1 kazanan Eyüpspor bu galibiyetle Körfez ekibini küme düşürdü. Eyüpspor'un hocası İbrahim Üzülmez Kocaeli hakkında açıklama yaptı

İbrahim Üzülmez: "Kocaeli çocuğuyum ama Kocaelispor yüzümüze bakmadı"

Kocaelispor’u sahasında 2-1 mağlup ederek 1. Lig’i Play-Off hattında bitirmeyi garantileyen Eyüpspor’un yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Biraz daha kendimizi iyileştireceğiz

Maçı değerlendiren Üzülmez "Kaliteli oyuncularımız var. Hücumda önemli oyunculara sahibiz. Ama ikinci yarıdaki düşüşü de irdelememiz gerekiyor. Buradaki tempoyu ve pas trafiğini arttırmamız gerekiyor. Kocaelispor can havliyle oynadı. Onlar için de sıkıntılı bir durum ve bu haftalar sıkıntılı haftalar. Ben de Play-Off’a kaldığımı için mutluyum. Eksiklerimizi tamamlayıp, Play-Off ‘a hazırlanacağız. Biraz daha kendimizi iyileştirmemiz gerekiyor. Bugün önemli bir galibiyetti ve bu düşünceyle ilerlememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kocaeli direnemedi! Geldiği sezon 1. Lig'e veda etti
Habere Git

Kocaelispor yüzümüze bakmadı

Küme düşen Kocaelispor’un durumuna çok üzüldüğünü de sözlerine ekleyen İbrahim Üzülmez, "Benim yeğenlerim var, yeğenlerimin de Kocaeli’de üzüntülerini biliyorum. Ben İzmit çocuğuyum, İstanbul’da kazandıklarımızı Kocaeli’de yatırım olarak kullandık ama orada değer görmedik. Kocaeli’de 4 kez hoca değişti, bir kez bile yüzümüze bakmadılar. Telefon da bekledik. Büyükler nasıl düşünce içindeydi bilmiyorum. Sakaryaspor’da ve başka takımlarda herkes kendi çocuğuna sahip çıkar ama Kocaeli’de bu olmadı. Ben iyi bir Kocaeliliyim. Bu devam ettikçe biz de duygusallaşacağız. En azından bir telefon açıp da bizim de görüşlerimizi alabilirlerdi. Ama onlar daha iyi biliyorlardır. Futbolculuk döneminde de hiç değer görmedik." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler